sâmbătă, 6 decembrie 2014

Publicat la 12/06/2014 02:18:00 p.m. de Anonim

Învinşi pe final! Ghinion incredibil pentru elevii lui Teleabă

Echipa de baschet Gaz Metan Mediaș a pierdut în ultimul minut partida cu CSM Oradea. Diseară, medieșenii primesc vizita celor de la CSU Atlassib Sibiu.


Autor: Alex PÎNTEA

Formaţia lui Ovidiu Teleabă şi Mihai Popa a fost învinsă la Oradea cu scorul de 82-73. Gaziştii au ţinut aproape de adversar pe tot parcursul meciului şi s-au văzut învinşi în ultimul minut, atunci când orădenii au fost mai exacţi la finalizare şi au reuşit să îşi apropie victoria. Diseară, se joacă la Mediaş derby-ul judeţean la baschet.

Ovidiu TELEABĂ
Partidă echilibrată

Orădenii au controlat primele zece minute ale confruntării, fără să reuşească să se desprindă, însă, pe tabela de marcaj. A fost 22-20 la finalul primului sfert. La fel s-au desfăşurat ostilităţile şi în sfertul al doilea, câştigat tot de gazde, la o diferenţă de două puncte. Gaziştii au intrat bine în repriza a doua şi au câştigat sfertul al treilea, astfel că, la intrarea în actul decisiv, Oradea a condus la limită, 55-53. Cele două formaţii au mers apoi cap la cap în decisiv, formaţia gazdă fiind mai lucidă în ultimul minut şi reuşind să câştige cu 82-73.

Mândru de jucători

La finalul partidei pierdute pe terenul vicecampioanei României, Teleabă a ţinut să îşi felicite jucătorii. Tehnicianul consideră că Gaz Metan a demonstrat că poate lupta de la egal la egal cu echipele foarte puternice din campionat. „Am făcut un meci bun, în unele momente chiar foarte bun, am demonstrat că avem valoare şi putem să jucăm un baschet de calitate cu echipele de top din campionatul României. Vreau să îmi felicit jucătorii în mod deosebit pentru modul în care s-au dăruit, au jucat, au crezut că pot câştiga acest meci. Din păcate, pe final a intervenit oboseala şi cred că acolo s-a rupt jocul“, a comentat antrenorul medieșenilor.

Derby judeţean 

În etapa următoare, Gaz Metan întâlneşte, astăzi, pe teren propriu, CSU Atlassib Sibiu, într-o reeditare a derby-ului judeţean la baschet. Partida fusese programată inițial să se dispute ieri după-amiază, însă conducerea clubului sibian a solicitat o amânare, invocând o serie de probleme medicale cu care se confruntă mai mulţi jucători. „Noi ne pregătim cu seriozitate, băieţii muncesc foarte bine la antrenamente. M-aş bucura ca la meciul cu Sibiul să avem sala plină şi să avem şi susţinerea suporterilor, pentru că până la urmă jucăm baschet pentru oraş. Băieţii şi cu mine am fi super încântaţi să avem susţinerea întregii săli“, anunță Teleabă. Partida dintre Gaz Metan Mediaș şi CSU Atlassib Sibiu se va disputa de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din municipiul Mediaş.
    Trimite prin e-mail