joi, 30 octombrie 2014

Publicat la 10/30/2014 01:01:00 p.m. de Redacţie

Petreceri de Halloween la Mediaș

Organizația de Tineret a Alianței Creștin Liberale, filiala Mediaș, organizează vineri seară evenimentul „Halloween în Cetatea Luminii“.


Autor: Alex PÎNTEA

Acesta se află la cea de-a doua ediţie consecutivă şi va cuprinde o paradă a măştilor în zona centrală a oraşului. „În cea mai întunecată noapte a anului, Caravana Măștilor pornește vânătoarea spiritelor rele din Cetatea Luminii. Cei care doresc să se alăture Caravanei trebuie doar să vină mascați și înarmați cu felinare, bostani, lumânări, cruci, apă sfințită și usturoi, în Piața Regele Ferdinand I, vineri, la ora 19. Caravana Măștilor va urma traseul vechilor monumente din Cetatea Luminii până în Piața Corneliu Coposu, în fața Primăriei, unde se vor lansa lampioane ca simbol al triumfului asupra spiritelor rele“, explică organizatorii.
Tot vineri seara se va desfăşura o altă petrecere de Halloween, organizată de Consiliul Local al Tinerilor. Evenimentul se va desfăşura la ştrandul municipal şi va cuprinde mai multe concursuri şi surprize pentru participanţi. „Halloween Party 2014 va cuprinde mai multe concursuri şi surprize, la fel cum sunt toate proiectele organizate de CLT Mediaș. Așteptăm tinerii îmbrăcați în costume cât mai originale să petreacă alături de noi“, spune Sergiu Lazăr, primarul tinerilor din municipiul Mediaş.

    Trimite prin e-mail