vineri, 1 august 2014

Publicat la 8/01/2014 11:00:00 a.m. de Anonim

Neamțu și Petrescu, aleși în tandem

Dreapta se coalizează sub semnul liberalismului. PDL şi PNL și-au unit forțele şi în municipiul Mediaş. Conducerea noii formațiuni este asigurată de către Teodor Neamţu şi George Petrescu.

Autor: Alex PÎNTEA

Prima şedinţă comună a noii formaţiuni, Alianța Creștin-Liberală (ACL), a avut loc la începutul acestei săptămâni. Până la organizarea de alegeri, formaţiunea va fi condusă de Teodor Neamţu şi George Petrescu, în calitate de copreşedinţi ai PNL. Sediul formaţiunii va fi în Piaţa Regele Ferdinand I, la fostul sediu al PDL, iar organizaţia de tineret va funcţiona pe strada I.G. Duca, la fostul sediu PNL.

Conducere bicefală

Sâmbătă trecută a avut loc congresul comun al PNL şi PDL, prin care cele două formaţiuni au decis să formeze un singur partid de dreapta. La Mediaş, prima şedinţă comună s-a desfășurat marţi seară. ,,Am avut o şedinţă comună, ne-am cunoscut şi am vorbit deja de Partidul Naţional Liberal. Avem certitudinea că vom obține rezultate deosebite, în condițiile în care guvernarea de stânga s-a dovedit a fi una cu probleme, cu promisiuni neonorate. Avem convingerea că vom câștiga alegerile prezidențiale, indiferent că este vorba despre d-l Klaus Iohannis sau de Cătălin Predoiu“, a spus Teodor Neamţu, copreşedinte al noii formaţiuni.

Se înţeleg bine

Liberalii şi democrat-liberalii au demarat deja pregătirile pentru alegerile prezidenţiale care vor avea loc la sfârşitul acestui an. Copreşedintele noii formaţiuni, George Petrescu afirmă că se lucrează foarte bine în noua echipă şi nu există probleme. „Ne pregătim intens pentru alegerile prezidențiale. La şedinţa comună a existat o înţelegere din priviri între cele două birouri, am comunicat foarte bine“, a explicat Petrescu.

Varianta tandemului

Neamţu şi Petrescu ar putea candida în tandem la alegerile locale din 2016. Cei doi foşti contracandidaţi fac parte acum din acelaşi partid şi nu exclud o candidatură în tandem la următoarele alegeri. Teodor Neamţu pentru primar şi George Petrescu pentru viceprimar sau Petrescu pentru primar şi Neamţu pentru viceprimar sunt două variante luate în calcul de noua alianță.
    Trimite prin e-mail