vineri, 14 septembrie 2012

Publicat la 9/14/2012 08:15:00 a.m. de Redacţie

Ziua Gazistului


Peste 10.000 de profesioniști din industria gazului metan îşi sărbătoresc astăzi meseria.



Autor: Alex PÎNTEA

A intrat în tradiţia post-revoluţionară a salariaţilor din industria gazului metan ca, anual, să fie celebrată ziua meseriei, Ziua Gazistului. Sărbătoarea în sine reprezintă o reînnodare a şirului de obiceiuri specifice lucrătorilor care, acum aproape un secol, au pus bazele unor activităţi economice deosebite, respectiv, exploatarea, transportului şi utilizarea gazelor naturale în România. 

Ioan Rusu, director general Transgaz
Moment special

Pentru angajaţii societăţii Transgaz, astăzi este o zi deosebită. Conducerea companiei spune că  eforturile conjugate ale managementului şi salariaţilor au făcut ca aceasta să aibă performanţe tehnico-economice foarte bune, fapt ce a dus la construirea şi întărirea prestigiului pe plan intern şi pe plan internaţional. „Celebrarea Zilei Gazistului, care anul acesta se sărbătoreşte pe 14 septembrie, îmi oferă prilejul de a elogia profesionalismul, experienţa, dăruirea, valoarea şi performanţele tuturor celor care şi-au legat cu devotament şi în mod nobil destinul de industria gazului metan în general şi de cea a transportului de gaze naturale în special”, a explicat Ioan Rusu, directorul general al companiei. 

Partener social

Operatorul de transport gaze naturale este preocupat de nevoile salariaţilor, dar şi de cele ale comunităţilor în care compania îşi desfăşoară activitatea. Din acest motiv, Transgaz a dezvoltat o serie întreagă de programe de responsabilitate socială. „Pentru întreaga contribuţie adusă, pentru devotamentul şi profesionalismul cu care şi-au realizat activitatea, transmit la acest moment aniversar, în semn de gratitudine, tuturor gaziştilor şi familiilor acestora, cele mai alese gânduri de bine şi sănătate, apreciere, recunoaştere, respect şi consideraţie”, a completat Rusu. 

Efort răsplătit

Sărbătoare şi pentru angajaţii societăţii Societăţii Naturale de Gaze Naturale Romgaz. Aceştia au avut ocazia să participe la mai multe manifestări organizate cu prilejul Zilei Gazistului. Conducerea a ţinut să le mulţumească pentru implicarea de care au dat dovadă de-a lungul timpului şi pentru tot efortul depus.
    Trimite prin e-mail