miercuri, 3 iulie 2024

Publicat la 7/03/2024 11:06:00 a.m. de

Biertanul se pregătește de Festivalul Transilvania Multiculturală. Agendă bogată, în weekend, în Piața Centrală

Ultimele pregătiri pentru Festivalul Transilvania Multiculturală, unul dintre cele așteptate evenimente organizate anual la Biertan. Ca de obicei, organizatorii propun o agendă bogată, care cuprinde târgul de producători locali, ateliere interactive și educaționale pentru copii, un program artistic deosebit, dar și concursuri gastronomice cu degustare pentru public.


Primăria comunei Biertan ne invită în Piața Centrală „1 Decembrie“, în perioada 6 și 7 iulie 2024, pentru a sărbători unitatea în diversitate. „Vă invităm la unul din cele mai importante evenimente din agenda culturală anuală a comunei Biertan, Festivalul Transilvania Multiculturală, care va avea loc în 6 și 7 iulie 2024.
Într-o comună cu o istorie atât de bogată și cu o cultură atât de variată, sărbătorim unitatea în diversitate printr-un program atent pregătit, la care vă invităm să luați parte:
·        târg de producători locali în ambele zile ale festivalului
·        ateliere interactive și educaționale pentru copii
·        program artistic multicultural
·        concursuri gastronomice cu degustare pentru public
·        zonă de food & drinks
·       
zonă de relaxare
Programul detaliat al evenimentului este acum disponibil! Vă recomandăm să îl studiați și să vă planificați weekend-ul plin de activități la Biertan. Se anunță vreme numai bună de petrecut împreună“, a transmis Primăria comunei Biertan.
 
VEZI programul Festivalului:





    Trimite prin e-mail