miercuri, 3 iulie 2024

Publicat la 7/03/2024 10:32:00 a.m. de

Accident cu patru victime pe DN 14 la Târnava

Polițiștii rutieri intervin la un accident de circulație produs pe DN 14, pe raza localității Târnava, accident rutier în care sunt implicate 2 autoturisme.

Foto: Arhivă

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că între cele 2 autoturisme, conduse din sens opus, s-a produs o coliziune, cauza accidentului urmând a fi stabilită. Mașinile erau conduse de către 2 bărbați, unul în vârstă de 74 de ani, din Târgu Mureș, respectiv 54 de ani, domiciliat în  Sibiu.

În urma coliziunii a rezultat vărămarea corporală ușoară a 4 persoane, respectiv a șoferului în vârstă de 74 de ani și a soției acestuia, în vârstă de  67 de ani, precum și a șoferului celui de-al doilea autoturism și a unui pasager (un bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în județul Vâlcea).

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD și o autospecială de stingere și două ambulanțe SAJ.

Echipajele au acordat îngrijiri medicale pentru patru persoane, o femeie în vârstă de 67 de ani care a fost transportată la CPU Mediaș de către echipajul SMURD, întrucât acuza dureri lombare. Cei trei bărbați au fost preluați de echipajele SAJ și transportați la CPU Mediaș.

În acest moment, traficul rutier pe DN 14 se desfășoară alternativ, dirijat de către polițiștii rutieri motiv pentru care le recomandăm șoferilor să circule în zonă cu viteză redusă și atenție mărită.

Cercetările la fața locului continuă.

    Trimite prin e-mail