marți, 2 iulie 2024

Publicat la 7/02/2024 10:32:00 a.m. de

Ateliere săptămânale de caligrafie la Biblioteca Municipală Mediaș

 

Luni, 1 iulie, în intervalul orar 11.00 – 13.00, a avut loc prima ediție a atelierului de caligrafie organizat de către Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția pentru Cultură.

Foto: Captură video Primăria Municipiului Mediaș

Cursul se deafășoară la sediul Bibliotecii Municipale „St. L. Roth“, sub îndrumarea Iuliei Zaharia, profesor de desen.

Atelierul se va organiza săptămânal, pe parcursul lunii iulie, în fiecare zi de luni, cu excepția zilei de 29 iulie, între orele 11:00 și 13:00. Participanții  la atelier trebuie să fie înscriși la biblioteca municipală Mediaș și să aibă asupra lor stilou, creioane colorate, creion și un caiet tip 1 sau 2.

„Prin intermediul acestei activități dorim să contribuim la educația artistică a participanților, la corectarea scrisului și la dezvoltarea pasiunii pentru caligrafie, cu atenție la detalii, ordine și răbdarea de a scrie un text estetic și ușor de citit.

Foto: Captură video Primăria Municipiului Mediaș

Invităm toate persoanele interesate să se înscrie la Atelierul de Caligrafie, la sediul Bibliotecii Municipale „St. L. Roth“ din Mediaș, situată în Piața Regele Ferdinand I, în fiecare zi de luni până joi între orele 8:00 – 16:00, iar vineri între orele 8:00 – 14:00” au transmis reprezentanții Primăriei Mediaș.

    Trimite prin e-mail