luni, 10 iunie 2024

Publicat la 6/10/2024 03:45:00 p.m. de

Câștigătorul unui nou mandat în fruntea Primăriei Mediaș, Gheorghe Roman susține ca îi va da în judecată pe cei care „au apelat la minciună, dezinformare, intimidare și manipulare”

UPDATE Gheorghe Roman, candidatul PNL la un nou mandat în fruntea Primăriei Mediaș, rămâne marele favorit la câștigarea alegerilor, chiar dacă „la mustață“ în fața lui Horațiu Potra, reprezentantul Patridului Patrioților. La ultima comunicare a rezultatelor, Roman avea 7.702 de voturi, față de 7.480 de voturi pentru Potra (222 de voturi diferență).

Într-o postare publicată pe pagina sa de facebook, Gheorghe Roman, candidatul PNL pentru Primăria Mediaș, afirmă că adversarii săi „au folosit ca principale arme minciuna, dezinformarea, intimidarea, manipularea și nu în ultimul rând deformarea grosolană a adevărului”.  Motiv pentru care îi va acționa în instanță.

foto: Gheorghe Roman facebook

 
S-a încheiat o competiție electorală în care eu și echipa mea nu am făcut altceva decât să facem cunoscute proiectele care au ca scop modernizarea orașului nostru.
Consider că am avut o campanie electorală elegantă și decentă, așa cum am crezut că dumneavoastră, medieșenii, meritați.
Am constatat că adversarii mei au folosit ca principale arme minciuna, dezinformarea, intimidarea, manipularea și nu în ultimul rând deformarea grosolană a adevărului.
Cunoscând faptul că adevărul este de partea noastră și fiind conștient că toate acțiunile lor ne-au adus mari prejudicii de imagine, suntem hotărâți să îi acționăm în instanță pe toți cei care au apelat la astfel de mijloace.
Închei prin a vă mulțumi tuturor celor care mi-ați dat votul mie și echipei mele pentru continuarea proiectelor mari ale orașului.
Mulțumesc de asemenea marii familii a PNL Mediaș pentru munca depusă și susținerea necondiționată acordată pe parcursul întregii campanii”, a scris Gheorghe Roman.
    Trimite prin e-mail