joi, 9 mai 2024

Publicat la 5/09/2024 11:12:00 a.m. de

Miruna Măda și Theodor Pridon, gata de start la Campionatul European

Cresc emoțiile pentru doi dintre cei mai valoroși sportivi de la CSM Mediaș. Miruna Măda și Theodor Pridon se pregătesc să ia startul la Campionatul European de Mountain Bike 2024, competiție organizată în premieră în România, în stațiunea turistică Cheile Grădiștei, din județul Brașov. Întrecerea este programată în perioada 8-12 mai, la disciplinele – Cross Country Olimpic (XCO), Cross Country Team Relay (XCR) și Cross County Short Track (XCC) pentru categoriile Elite, U23 și Juniori.

 
Miruna Măda și Theodor Pridon fac parte din lotul național al României și vor intra în competiție sâmbătă, 11 mai, la categoria juniori. Mulțumim antrenorilor și părinților pentru eforturile lor inestimabile în sprijinul performanțelor noastre! Mulțumim domnului primar Gheorghe Roman pentru susținerea puternică și constantă pe care o oferă sportului medieșean.“, a transmis CSM Mediaș.
 
Întrecerea de la Cheile Grădiștei îi aduce la start pe cei mai puternici rideri din întreaga Europă, inclusiv pe Vlad Dascălu, care își va apăra titlul european la Cross Country Olimpic (XCO), dar și Ede Molnar, campion european la Cross Country Eliminator (XCE).
Competiția, care va fi transmisă live pe Eurosport în peste 20 de țări, presupune o mobilizare fără precedent în istoria evenimentelor cicliste din România, necesitând peste 200 de voluntari care să se asigure de bunul mers al competiției, a anunțat și Federația Română de ciclism.
    Trimite prin e-mail