marți, 9 aprilie 2024

Publicat la 4/09/2024 08:30:00 p.m. de

Zeci de destinații de vacanță, de pe Aeroportul Cluj. Noi zboruri, inaugurate în sezonul estival 2024.

 

Cele mai frumoase stațiuni de la malul mării sunt la un zbor distanță! Clujenii pot zbura spre zeci de destinații de vacanță de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu”.

Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj 

Vremea frumoasă din ultimele zile îi duce pe clujeni cu gândul la concediu, iar vara aceasta, zeci de destinații de la malul mării sunt mai aproape, datorită zborurilor operate de companiile aeriene de pe Aeroportul Cluj.

Destinația perfectă pentru un concediu de vis este la doar un zbor distanță de Cluj-Napoca. Anul acesta, de pe Aeroportul Cluj vor fi operate zboruri spre peste 20 de destinații de la malul mării, din țări precum Egipt, Grecia, Spania sau Italia.

Vara aceasta ai o mulţime de zboruri directe (regulate/sezoniere şi charter) spre vacanţa mult aşteptată, cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj!  Detalii şi rezervări găsiţi pe site-urile companiilor aeriene şi agenţiilor de turism partenere!”, au transmis reprezentații Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Destinații de la malul mării, sezoniere, regulate sau charter:

– CIPRU: Larnaca
– EGIPT: Hurghada, Sharm el Sheikh
– EMIRATELE ARABE UNITE: Dubai
– FRANȚA: Nisa
– GRECIA: Creta-Chania, Creta Heraklion, Patras (NOU!!), Corfu, Rhodos, Skiathos, Zakynthos
– ITALIA: Catania-Sicilia, Bari, Napoli
– SPANIA: Palma de Mallorca, Málaga, Valencia, Alicante
– TUNISIA: Monastir, Enfidha
– TURCIA: Antalya, Alanya – Gazipaşa (NOU!!)

De pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca zboară (curse regulate) către destinații externe precum Abu Dhabi, Barcelona, Bergamo, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Londra, Roma sau Paris. În traficul intern, cea mai importantă destinație de pe Aeroportul Cluj este, evident, București.

    Trimite prin e-mail