miercuri, 10 aprilie 2024

Publicat la 4/10/2024 09:55:00 p.m. de

Dedeman se pregătește să construiască un magazin la Mediaș

Dedeman va ajunge în sfârșit și la Mediaș, oraș aflat pe harta localităților alese pentru extinderea la peste 60 de magazine în toată țara. Principalul retailer român specializat în comercializarea de soluții pentru casă și grădină a ajuns în faza elaborării Planului Urbanistic de Detaliu. Magazinul va fi ridicat pe Șoseaua Sibiului, la ieșirea din oraș spre Sibiu.

foto: facebook/Dedeman

Inițiatorul  SC DEDEMAN SRL,  prin arh. Cociorva Valentin, aduce la cunoştinţa publicului interesat intenţia de a elabora Planul Urbanistic de Detaliu: „Construire magazin materiale de construcții, drumuri și platforme, parcaje, branșamente la utilități, rețele și lucrări tehnico-edilitare în incintă, puț apa, pilon publicitar, panouri de direcționare și reclamă, reclame fațadă, cabină poartă, copertine cărucioare, amenajare rafturi exterioare acoperite și protejate, împrejmuire, spații verzi, amenajare accese, post trafo, punct de conexiune, organizare de șantier”, pentru imobilul situat în intravilanul mun. Mediaş, str. Șoseaua Sibiului, f.n.
Publicul interesat este invitat să transmită observaţii şi propuneri, până la data de 26.04, la sediul Primăriei în scris sau prin fax la nr. 0269841198 sau e-mail: urbanism@primariamedias.ro, și la sediul inițiatorului (str. Al. Tolstoi, nr. 8, mun. Bacau, jud. Bacau).


Compania Dedeman înseamnă, în prezent, o rețea de 61 de magazine și se află în continuare în plin proces de extindere la nivel național. Magazinele au suprafețe cuprinse între 7.500 și 18.000 de metri pătrați, oferind o gamă sortimentală diversificată de peste 60.000 de produse.
    Trimite prin e-mail