marți, 2 aprilie 2024

Publicat la 4/02/2024 09:14:00 p.m. de

Școala Gimnazială “Aurel Decei” și grădinița cu program prelungit, de la Gura Râului, cele mai moderne din România, în urma implementării PNRR (CP)

 

În contextul implementării Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), sistemul de învățământ din România cunoaște o transformare profundă.

Foto: PNL Sibiu

În județul Sibiu se remarcă modernizarea Școlii Gimnaziale “Aurel Decei” și a grădiniței cu program prelungit, de la Gura Râului, care, în acest moment ocupă loc fruntaș în topul celor mai moderne unități de învățământ din România, după ce au fost reabilitate, atât cu fonduri europene cât și de la bugetul local.

Foto: PNL Sibiu

Investițiile masive au transformat clădirea veche într-un centru educațional de ultimă generație, iar elevii și comunitatea, în ansamblu, se bucură deja de beneficii semnificative, care au îmbunătățit infrastructura educațională și condițiile de învățare.

De la echipamente electronice, până la laboratoare ultradotate, care facilitează colaborarea între elevi și profesori, școala de aici are toate premisele pentru a fi centrul vital al vieții sociale și culturale din zonă.

Foto: PNL Sibiu

Conducerea PNL a comunei, prin primarul Gheorghe Călin, a demonstrat în cele 3 mandate angajamentul ferm în serviciul comunității. Localitatea Gura Râului a cunoscut progrese semnificative prin multiplele proiecte de investiții în ceea ce înseamnă educație, infrastructură și sănătate.

Organizația Județeană PNL Sibiu

    Trimite prin e-mail