vineri, 12 aprilie 2024

Publicat la 4/12/2024 09:25:00 a.m. de

Premierea persoanelor din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou care au împlinit 80 de ani de viață

Eveniment emoționant, ieri, la sediul Primăriei Municipiului Mediaș, unul dedicat persoanelor în vârstă de 80 de ani din oraș. Primarul Gheorghe Roman a premiat cele 187 de persoane care au împlinit sau vor împlini 80 de ani de viață în prima jumătate a acestui an.


Festivitatea a avut loc în Sala Mare de Ședințe a municipalității, octogenarii fiind recompensați cu diplome aniversare, dar și cu premii în bani.


Acordarea premiilor și a diplomelor pentru persoanele din Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou care împlinesc 80 de ani de viață în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2024 a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Mediaș nr. 371/2023.

 
În fiecare an, municipalitatea premiază atât persoanele care au împlinit frumoasa vârstă de 80 de ani, cât și cuplurile care aniversează 50 de ani de la căsătorie. Am primit astăzi la Primăria Municipiului Mediaș foarte mulți medieșeni care au împlinit sau urmează să împlinească frumoasa vârstă de 80 de ani. Le-am mulțumit tuturor pentru tot ceea ce au făcut pentru Mediaș și în același timp le-am urat un sincer la mulți ani, să  aibă parte de bucurii și de cât mai multe împliniri, alături de cei dragi“, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.

    Trimite prin e-mail