joi, 18 aprilie 2024

Publicat la 4/18/2024 11:18:00 a.m. de

Elevi de la „Mediensis“, stagiu de practică în Grecia, prin Programul Erasmus +

14 elevi specializați în Economie și Estetică de la Liceul Tehnologic „Mediensis“ Mediaş, alături de 2 profesori însoțitori se pregătesc să încheie stagiul de practică în Grecia, programat în perioada 8-19 aprilie.

 
Potrivit Pro European Education, marți, 16 aprilie, elevii și profesorii însoțitori au participat la un workshop intitulat „Munca în echipă și rezolvarea conflictelor în cadrul echipei.“ „În cadrul acestui atelier captivant, elevii au luat parte la activități de grup menite să sensibilizeze importanța muncii în echipă, să promoveze conexiunile între indivizi și să învețe strategii eficiente de gestionare a conflictelor. A fost o oportunitate fantastică pentru ei să-și îmbunătățească abilitățile interpersonale și să înțeleagă dinamica lucrului împreună armonios.
Au lucrat împreună cu sârguință, demonstrând puterea muncii în echipă în a avea un impact pozitiv asupra mediului. A fost inspirator să-i văd colaborând fără probleme, arătând respect reciproc ideile și contribuind la un obiectiv comun.
Acest atelier nu doar că i-a dotat pe elevii noștri cu abilități valoroase pentru navigarea dinamicii echipei și rezolvarea conflictelor, dar le-a insuflat și un sentiment de responsabilitate față de comunitatea lor și… Să continuăm să lucrăm împreună și să creăm schimbări pozitive!“, a notat Pro European Education.
Programul a mai cuprins work-shop-uri de specialitate și cultură, seminar de dezvoltare personală, practică la salon, dar și vizitarea unor obiective deosebite din Grecia.
Grupul de la profilul Economic este alcătuit din Florina Bucșa, Timeea Lupu, Alex Ionuș, Georgiana Ciurar, Ștefania Rusu, Sorina Căldărar și Giulia Cârnelă, iar cel de la profilul Estetică este alcătuit din Anca Ovidie, Teodora Mailat, Maria Grito, Iulia Lazăr, Ionuț Moldovan, Natalia Saghin și Teodora Irimie. Însoțesc acest grup doamnele profesoare Marcela Mihai și Crina Sincu.
Programul de mobilitate face parte din proiectul Erasmus+ KA122 - mobilități de formare profesională „Oportunități pentru o carieră viitoare de succes pentru studenții VET prin stagii de practică la businesss in Europa.“









    Trimite prin e-mail