sâmbătă, 30 martie 2024

Publicat la 3/30/2024 05:34:00 p.m. de

Start ratat. ACS Mediaș - CS Unirea Ungheni 1-2 (0-2)

ACS Mediaș a cedat din nou în fața Unirii Ungheni, 1-2 (0-2), pe teren propriu, de această dată în prima etapă din play-off-ul seriei a 9-a a Ligii a 3-a. 


A pierdut la scor identic cu cel de săptămâna trecută, când elevii lui Mihai Ianc au fost învinși în ultima etapă din sezonul regulat, favorizând calificarea echipei din Ungheni în faza a doua a campionatului.

ACS Mediaș a început în formula: Fabio Blaga, Cristian Maxim, Cristian Avram, Vlad Antonio, Sorin Șerban, Benjamin Hanzu, Alexandru Luca, Antonio Dumitru, Mihai Petra, Tudor Man, Cătălin Tineiu și Szilard Magyari.
 
Oaspeții au deschis scorul, azi, la prima centrare în careul nostru, reușind să majoreze diferența chiar înainte de pauză. Golul medieșenilor a fost înscris de Petra Mihai, în min 52. Echipa noastră a alergat apoi după egalare, a irosit câteva ocazii importante, însă a părăsit terenul cu capul plecat. „Din păcate, am pierdut și astăzi, echipa din Ungheni s-a dovedit mult mai pragmatică, mai matură pe anumite momente de joc, în care un jucător precum Victoraș Astafei face diferența. De aici pleacă multe lucruri… Noi în a 2-a repriză am dominat total meciul și dacă privim ce ocazii am ratat noi în repriza a doua în condițiile în care adversarul nu cred că a mai intrat de 2 ori în careul lui Fabi, dar astea fac parte din joc.... Aici se face diferența, la maturitate, pe ultimul moment, pe finalizare“, a declarat Mihai Ianc, imediat după încheierea partidei.

În urma acestui rezultat, echipa medieșeană coboară pe 3 în clasament, în urma Unirii Ungheni, care a acumulat 36 de puncte, față de 34 cu câte a rămas ACS. În etapa următoare, ACS Mediaș se deplasează la Bistrița, pentru duelul cu liderul Gloria.

REZULTATE și CLASAMENT
    Trimite prin e-mail