luni, 25 martie 2024

Publicat la 3/25/2024 02:00:00 p.m. de

Radu Măda, medalii la Serbia Epic 2024 XCO! Miruna Măda și Theodor Pridon au strâns și ei puncte prețioase în clasamentul UCI

Riderii medieșeni Miruna Măda, Theodor Pridon și Radu Măda (toți de la CSM Mediaș) au concurat la Novi Sad, în weekend, alături de echipa olimpică extinsă a României la cursa din calendarul UCI Serbia Epic Series 2024 XCO. Radu Măda a cucerit două medalii de bronz, în primele 2 zile de întreceri, în vreme ce Miruna Măda (foarte aproape de podium în cea de-a 3-a zi) și Theodor Pridon au acumulat și ei puncte prețioase în clasamentul UCI.

Radu Măda, locul 3 în Serbia (foto: Serbia Epic Series)
 
În prima zi a competiției, la Categoria Juniori Masculin: Theodor Pridon a fost al 11-lea, la Categoria Juniori Feminin, Miruna Măda a terminat pe 5, iar la Categoria U17 Masculin, Radu Măda a reușit să urce pe podium, pe locul 3.
 
În cea de-a doua zi, rezultatele au fost aproape identice. La Categoria Juniori Masculin, Theodor Pridon a terminat pe 12. La Categoria Juniori Feminin, Miruna Măda a încheiat pe 5, iar la Categoria U17 Masculin, Radu Măda a prins din nou podiumul, locul 3!

Miruna Măda, locul 4 în a 3-a zi în Serbia (foto: Serbia Epic Series) 

În cea de-a treia zi, la categoria Juniori Feminin, Miruna Măda a încheiat a 4-a, foarte aproape de podium, iar Theodor Pridon, la Juniori Masculin, a terminat al 7-lea.
 
„Mulțumim, Comitetul Olimpic și Sportiv Român pentru susținerea programului de calificări! Felicitări pentru rezultate și riderilor români care și-au reprezentat echipele de club“, a notat Federația Română de ciclism.
 
Clasamentele pot fi accesate de aici:
https://prijavim.se/results/live_score/5514
    Trimite prin e-mail