marți, 12 martie 2024

Publicat la 3/12/2024 07:44:00 a.m. de

Elevi cu care ne mândrim: David Robert, de la Colegiul Școala Națională de Gaz

Un elev de la Colegiul Școala Națională de Gaz a câștigat premiul I la un concurs național de geografie. David Robert, elev în clasa a IX-a Matematică Informatică, a obținut premiul I la nivel național la Concursul de geografie „GeoInfoVirtual”, cuprins în calendarul concursurilor școlare recunoscute de Ministerul Educației Naționale. 


La acest concurs au participat 1304 elevi coordonați de 182 profesori din 29 de județe, 96 de licee. Concursul s-a adresat elevilor care studiază geografia fizică, geografia umană şi geografia regională, clasele IX-XII, iar scopul acestuia a fost de a trezi interesului elevilor pentru studiul geografiei promovând astfel competiția și performanța în acest domeniu.

Felicitări Robert pentru rezultatul obținut, domnului profesor Pop Corbea Ioan pentru implicare și profesionalism iar părinților tăi pentru le mulțumim pentru susținere”, a fost mesajul transmis de către Colegiul Școala Națională de Gaz prin intermediul paginii sale din rețeaua de socializare Facebook

    Trimite prin e-mail