vineri, 8 martie 2024

Publicat la 3/08/2024 04:16:00 p.m. de

Elevă la Liceul Teoretic „Axente Sever“ Mediaș, Tania Grecu a câștigat concursul „Yummy Marathon”, la secțiunea proză

Tania Grecu, de la Liceul Teoretic „Axente Sever“ Mediaș, a câștigat concursul „Yummy Marathon”, la secțiunea proză. Organizat de Liceul Tehnologic Automecanica, „Yummy Marathon” este un proiect educațional inițiat în anul 2015 și contribuie la formarea unor obiceiuri alimentare sănătoase în rândul elevilor din județul Sibiu. Implementarea sa interdisciplinară și abordarea atractivă a tematicii au un impact semnificativ, oferind elevilor instrumentele necesare pentru a face alegeri alimentare responsabile.

 
Tania Grecu din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză, a obținut premiul I la secțiunea proză, cu o temă dedicată femeii și puterii acesteia de-a lungul istoriei. De asemenea colegul ei, Adrian Burian a obținut mențiune la aceeași secțiune de proză. Ambii elevi au fost îndrumați de doamna profesoară Diana Streza.
Alți axentiști s-au remarcat în domeniul creației literare și artistice. Ne referim aici la Patrick Luca din clasa a IX-a Matematică Informatică, care s-a clasat pe locul al III-lea, și respectiv la Cătălin Moldovan din clasa a X-a Științele Naturii, care a obținut mențiune la această secțiune. Ambii elevi au fost îndrumați de doamna profesoară Alina Hațegan.
“,a  anunțat Liceul Teoretic „Axente Sever“ Mediaș.

    Trimite prin e-mail