miercuri, 13 martie 2024

Publicat la 3/13/2024 05:23:00 p.m. de

Echipa de baschet a SNG Mediaș, în finala județeană, alături de „Lazăr“ și „Ghibu“

Echipele de baschet masculin ale Colegiului Național „Gheorghe Lazăr’’, Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu“ și Colegiului Școala Națională de Gaz Mediaș luptă în continuare pentru titlul județean și calificarea în faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Cele trei au ocupat podiumul în urma turneului desfășurat ieri în sala de sport a Colegiului Național „Samuel von Brukenthal“/Liceului de Artă, cu participarea a 10 echipe.

 
Colegiul SNG în primele 3 din județ la baschet, competiție din cadrul ONSS. La turneu au luat startul 10 licee din județul Sibiu. Echipa Colegiului nostru a învins în primul meci echipa Liceului de Arte din Sibiu. În al doilea meci am întâlnit echipa Col. Agricol D.P. Barcianu. A fost nevoie de prelungiri pentru ca băieții noștri să se impună și astfel să-și asigure un loc în finală acolo unde vor întâlni reprezentativele liceelor C.N. „Gheorghe Lazăr“ și L.T. „Onisifor Ghibu“.
Echipa noastră este coordonată de profesorii Ciucu Cătălin și Popescu Marius. Felicitări băieți pentru rezultatul obținut, domnilor profesori pentru implicare și profesionalism iar părinților le mulțumim pentru susținere. 
Mult succes în finală!“, a transmis Colegiul SNG Mediaș.

    Trimite prin e-mail