marți, 5 martie 2024

Publicat la 3/05/2024 05:26:00 p.m. de

Bal de tradiție la Auxila! 5 excursii all-inclusive în Germania pentru câștigători

Șapte perechi au participat la ediția din acest an a Balului Bobocilor Auxila. Elevii au avut de trecut o serie de probe pregătite de organizatori. În urma deliberării juriului, Miss și Mister au fost desemnați Denisa Scripcă și Sergiu Palea, titlul de Miss Popularitate i-a revenit Soranei Hang, iar cel de Mister Popularitate lui Paul Bârcea. Balul Bobocilor reprezintă un eveniment de tradiție pentru Școala Postliceală Auxila Mediaș.
 

Evenimentul Balul bocilor Auxila s-a desfăşurat la sfârșitul săptămânii trecute la Restaurantul Noi’s. Marele premiu a fost o excursie în Germania all-inclusive. Totodată, a fost oferit un premiu similar pentru Răzvan Ghișoiu, cel mai bun elev din anul I în primul semestru. Ediția din acest an a Balului Bobocilor s-a bucurat de susținerea unui număr mare de sponsori și ca în fiecare an, a beneficiat de sprijinul Primăriei Mediaș și al Primarului Gheorghe Roman.

 
Premii importante
 
Balul Bobocilor Auxila ediția 2024 și-a desemnat câștigătorii într-o ambianță de sărbătoare. La acest eveniment de tradiție au luat parte anul acesta un număr de șape perechi. Cei 14 elevi care s-au încumetat să participe au avut de trecut o serie de probe special pregătite de organizatori. Aceștia au cântat, au dansat sau au compus poezii. În urma deliberării juriului, Miss și Mister au fost desemnați Denisa Scripcă și Sergiu Palea, titlul de Miss Popularitate i-a revenit Soranei Hang, iar cel de Mister Popularitate lui Paul Bârcea. A fost frumos, m-am simțit foarte bine, cu emoții, dar a ieșit totul foarte bine. Nu mă așteptam să câștig acest titlu, dar s-a întâmplat. Mulțumim tuturor pentru susținerea acordată”, a spus Denisa Scripcă, Miss Auxila 2024. Aceasta a fost completată chiar de către partenerul său, alături de care a și câștigat concursul. Am fost foarte entuziasmat de concurs. Am avut emoții la început, dar au trecut și a ieșit bine. Nu mă gândeam că vom câștiga titlul de Miss și Mister așa în pereche, a fost ceva neașteptat și în același timp o mare bucurie”, a arătat Sergiu Palea, Mister Auxila 2024.
 

Excursie în Germania
 
Câștigătorii titlurilor de Miss și Mister, Miss Popularitate, Mister Popularitate, dar și Răzvan Ghișoiu, elevul cu cele mai bune rezultate la învățătură în primul semestru, au câștigat câte o excursie all-inclusive în Germania. Premiile au fost oferite de Auxila Akademie Germania. De asemenea, toți participanții au primit premii oferite de sponsorii evenimentului. „Un eveniment devenit tradiție la Școala Postliceală Auxila Mediaș, un eveniment pe care ne încăpățânăm să îl organizăm în continuare și anume Balul Bobocilor. Eu nu pot decât să îi felicit pe toți cei care au participat, evident pe cei care au câștigat și vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în organizare, sponsorilor, Primăriei Mediaș, primarului Gheorghe Roman și tuturor celor care cred în Școala Postliceală Auxila”, a explicat Viorel Pasc, Directorul unității de învățământ.
    Trimite prin e-mail