vineri, 22 martie 2024

Publicat la 3/22/2024 06:23:00 p.m. de

Andreea DRAGOMAN, titlu național și medalie de bronz la Campionatul Național de tenis de masă pentru seniori!

Medieșeanca Andreea DRAGOMAN a cucerit titlul național la dublu mixt, azi, la Campionatul Național de tenis de masă pentru seniori. Alături de Andrei Istrate, sportiva noastră a trecut în finală de perechea Eduard Ionescu/Elizabeta Samara.
Andreea Dragoman și-a adjudecat așadar cea mai prețioasă medalie, după bronzul la dublu feminin, unde a jucat semifinale alături de Elena Zaharia. Cele două au pierdut la Ciobanu/Diaconu, perechea devenită apoi campioană națională, în urma victoriei de azi, 3-1 cu Szocs/Samara.

(Dan GREAVU)

 
La simplu feminin, Andreea Dragoman s-a oprit în sferturi, cedând la Irina Ciobanu, scor 0-3. Din păcate, a eliminat-o în primul tur pe Mădălina MOGA, singura jucătoare de la CSM Mediaș care a ieșit din calificări.
 
Cinci tineri sportivi de la CSM Mediaș au participat în aceste zile la Campionatul Național de tenis de masă pentru seniori: Mădălina MOGA, Mara MOCA, Beatrice HILA și Gabriela HERCIU, la feminin, și Cristian CÎNDEA, la masculin.
 
Competiția a început cu faza grupelor de calificare. Doar Mădălina MOGA, născută în 2004, avansase pe tabloul principal, cu 2 victorii și o înfrângere în Grupa V. În schimb, celelalte jucătoare, care abia bat la porțile senioratului, au părăsit competiția de simplu în calificări. Cu 2 înfrângeri în Grupa II, Mara MOCA (născută 2007) a ratat calificarea, la fel și Beatrice HILA (2006), cu 3 înfrângeri în Grupa VI, dar și Gabriela HERCIU (2006), cu 3 înfrângeri în Grupa XI. Aceeași soartă a avut-o la simplu masculin și Cristian Cîndea (născut în 2006), la masculin, cu 2 înfrângeri în 2 jocuri, Grupa I.
 
Cristian Cândea a jucat și în proba de dublu masculin, unde a făcut pereche cu Andrei Miroiu. Cei doi au pierdut însă barajul de calificare pe tabloul principal.

La dublu feminin, perechea Mara MOCA/ Gabriela HERCIU a reușit o victorie în primul tur, 3-0 cu Găman/Sferlea, dar a cedat în optimi la Clapa/Barbu. Cealaltă pereche medieșeană, Mădălina MOGA/ Beatrice HILA a cedat în primul tur, 0-3 cu Ioniță/Jifcu.

Rezultate și informații, pe site-ul FRTM --> https://bit.ly/3wZQyWz

    Trimite prin e-mail