vineri, 22 martie 2024

Publicat la 3/22/2024 05:51:00 p.m. de

ACS Mediaș își cheamă suporterii la stadion. E ultimul joc înainte de play-off

ACS Mediaș întâlnește mâine, de la ora 15, pe Stadionul Gaz Metan 2 (8 Mai), CS Unirea Ungheni 2018, în ultima partidă din cadrul actualului sezon regulat al Ligii a III-a.
(Dan GREAVU)


Locul secund în seria a 9-a, trupa lui Mihai Ianc țintește toate punctele puse în joc, pentru o poziționare cât mai bună în play-off. Misiunea nu se arată prea ușoară, Unirea, locul 3 în acest moment, căutând cel puțin un punct la Mediaș, pentru a rămâne și ea în bătălia finală la promovare.
 
În tur, a fost egal 2-2, după ce Unirea Ungheni a condus cu 2-0. Medieșenii au revenit prin golurile lui Bogdan Rotar și Cătălin Tineiu.
 
Va fi un meci greu, de o intensitate maximă, între două echipe foarte bune. Că, la ora asta, noi suntem în play-off și ei încă nu sunt, nu înseamnă nimic (…) Iarăși va fi sold-out, spectatorii noștri, publicul nostru merită să vadă fotbal de calitate, cel puțin pe teren propriu, dacă nu și în deplasare. I-am obișnuit cu evoluții bune pe teren propriu și vrem să le continuăm. Suntem un club serios, care tratează toate meciurile la victorie”, a spus antrenorul Mihai Ianc.
Referitor la echipele pe care și le dorește în faza finală a campionatului, a spus că toate sunt foarte bune și nu are preferințe. „În seria aceasta văd un play-off foarte foarte echilibrat. Indiferent de echipele care o să îl compună, după etapa de sâmbătă, toate cele 4 sunt echipe foarte bune.
“, a arătat Mihai Ianc 
la conferința de dinaintea partidei.
 
Cătălin Tineiu a risipit și el zvonurile privind un egal care să ajute Unirea. „Ne așteaptă un meci foarte dificil, cu o echipă foarte bună pentru Liga a 3-a, care vine motivată pentru că are nevoie de cel puțin un punct să fie în play-off. Dar jucăm acasă, cu familiile nostre în tribună, cu suporterii noștri care ne susțin necondiționat meci de meci. Mergem să dăm totul pe teren să câștigăm cele 3 puncte. Avem miză: dacă câștigăm meciul de sâmbătă, mergem la șapte puncte de ei și apoi putem să jucăm mai dezinvolt (nr – în play-off)“, a completat Cătălin Tineiu.

Mâine, biletele de acces se pot cumpăra de la sediul clubului din Piața Regele Ferdinand (de lângă Casa Căsătoriilor), în intervalul 10:00-12:00, dar și la casa de bilete de la stadion, între orele 13:00-15:00.


Președintele Ionuț Buzean și-a felicitat echipa pentru calificarea în play-off încă din etapa trecută și avertizează că ACS Mediaș va avea „un ultim joc foarte important în compania Unirii Ungheni, o echipă puternică, cu mulți jucători care au evoluat pe prima scenă fotbalistică a țării. O eventuala victorie ne-ar consolida pozitia a doua din clasament. Noi suntem focusati pe orice joc sa il castigam si asa vom trata orice disputa indiferent de adversar si de situatie.
Sistemul play-off se va disputa in sistemul tur/retur/tur, iar noi asigurandu-ne locul 2 vom disputa 5 jocuri pe teren propriu. Sper dupa aceste 9 dispute sa ne clasam pe primele 2 pozitii, iar visul nostru sa contiune.
Adversarii din play-off se vor cunoaste dupa ultima etapa de campionat, care va fi sambata. Am incredere totala in echipa noastra.
Suntem un club cladit pe criterii clare dupa care ne ghidam: transparenta, integritate si performanta. Acest lucru imi da toata increderea ca vom avea un cuvant greu de spus in lupta pentru primele locuri. Repet, ceea ce am realizat in acest an si jumatate de la infintare sunt rezultate fantastice avand in vedere ce conditii am avut la dispozitie
.”, a transmis Ionuț Buzean.
    Trimite prin e-mail