marți, 19 martie 2024

Publicat la 3/19/2024 08:39:00 p.m. de

Andreea Dragoman și-a asigurat deja o medalie la CN de tenis de masă seniori! La simplu a eliminat-o pe Mădălina MOGA (CSM Mediaș) în primul tur

Medieșeanca noastră Andreea DRAGOMAN, componentă a lotului național, a debutat cu victorie, azi, pe tabloul principal de simplu, la Campionatul Național de tenis de masă pentru seniori. Din păcate, a eliminat-o pe Mădălina MOGA, singura jucătoare de la CSM Mediaș care a ieșit din calificări. Dragoman a învins cu 3-0 urcând în 16-imi.
 

Cinci tineri sportivi de la CSM Mediaș participă în aceste zile la Campionatul Național de tenis de masă pentru seniori: Mădălina MOGA, Mara MOCA, Beatrice HILA și Gabriela HERCIU, la feminin, și Cristian CÎNDEA, la masculin.
 
Competiția a început cu faza grupelor de calificare. Doar Mădălina MOGA, născută în 2004, avansase pe tabloul principal, cu 2 victorii și o înfrângere în Grupa V. În schimb, celelalte jucătoare, care abia bat la porțile senioratului, au părăsit competiția de simplu în calificări. Cu 2 înfrângeri în Grupa II, Mara MOCA (născută 2007) a ratat calificarea, la fel și Beatrice HILA (2006), cu 3 înfrângeri în Grupa VI, dar și Gabriela HERCIU (2006), cu 3 înfrângeri în Grupa XI. Aceeași soartă a avut-o la simplu masculin și Cristian Cîndea (născut în 2006), la masculin, cu 2 înfrângeri în 2 jocuri, Grupa I.
 
Cristian Cândea a jucat și în proba de dublu masculin, unde a făcut pereche cu Andrei Miroiu. Cei doi au pierdut însă barajul de calificare pe tabloul principal.
 
La dublu mixt, Andreea DRAGOMAN joacă alături de A. Istrate, asigurându-și deja o medalie. A ajuns până în semifinale, urmând să întâlnească perechea Spelbus/Ciobanu.
 
Medieșencele de la CSM continuă mâine, în proba de dublu feminin. Mădălina MOGA face pereche cu 
Beatrice HILA, iar Mara MOCA cu Gabriela HERCIU. Tot în primul tur, Andreea Dragoman face pereche cu Elena Zaharia.
    Trimite prin e-mail