miercuri, 10 ianuarie 2024

Publicat la 1/10/2024 10:10:00 a.m. de

Medieșeanca Andreea Dragoman a oferit victoria zilei la Doha!

Medieșeanca Andreea Dragoman a început cum nu se poate mai bine anul, cu o calificare pe tabloul principal la individual la WTT Star Contender Doha 2024, care se desfășoară în perioada 8-13 ianuarie, în Qatar. Sportiva noastră a reușit ieri victoria zilei, învingând-o, după o evoluție entuziasmantă, pe Fu Yu (Portugalia), dublă medaliată cu bronz la individual la Campionatele Europene, fost loc 15 mondial.

foto: facebook/FRTM

Andreea Dragoman o va întâlni în 32-imi, în această seară, de la ora 19,55, pe Barbara Balazova (Slovacia). Tot azi, dar de la ora 14,55, va juca în optimile probei de dublu feminin, alături de Elizabeta Samara, urmând să întâlnească perechea Prithika Pavade/Camille Lutz (Franța).

„Victoria zilei la WTT Star Contender Doha 2024!  Componenta lotului național, Andreea Dragoman, a eliminat-o pe multipla medaliată la nivel european, Fu Yu, pentru a fi alături de Bernadette Szocs, Elizabeta Samara și Adina Diaconu pe tabloul principal al probei de simplu feminin.
Contra jucătoarei naționalei Portugaliei, Andreea Dragoman a evoluat entuziasmant set după set cu o adversară experimentată, în fața căreia și-a menținut avansul pentru a închide meciul cu scorul de 3-0 (11-8, 11-8, 11-7).“, a transmis Federația Română de tenis de masă.

Informații, programul și rezultatele sunt pe site-ul FRTM–> https://bit.ly/48Lcja8
Meciurile pot fi urmărite aici–> https://bit.ly/3uVK6w6
    Trimite prin e-mail