miercuri, 10 ianuarie 2024

Publicat la 1/10/2024 01:16:00 p.m. de

ACS Mediaș: Răzvan Covaci s-a transferat la Jiul Petroșani

UPDATE: Și plecarea lui Denis Ursu a fost confirmată oficial de club. „ACS Mediaș și Denis Ursu au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale! Mulțumim, Denis și mult succes în continuare!“

ACS Mediaș se bucură de ultimele zile de vacanță. Fotbaliștii pregătiți de Mihai Ianc își vor relua pregătirea în data de 15 ianuarie. Ulterior, este programat un cantonament pe plan local, dar și mai multe jocuri de verificare.

Pauza de iarnă aduce o serie de modificări la nivelul lotului de jucători. Astfel, vor exista noutăți atât la capitolul plecări cât și veniri la echipă. Prima plecare anunțată în mod oficial de club este cea a lui Răzvan Covaci, care a semnat cu Jiul Petroșani. „Clubul nostru a ajuns la un acord cu Răzvan Covaci și Jiul Petroșani, pentru un transfer definitiv. Mulțumim, Răzvan Covaci și mult succes în continuare!“, a transmis ACS Mediaș.
De asemenea, Emmanuel Baba Ayine (fotbalist FCH împrumutat la ACS Gaz Metan Mediaș) a făcut deplasarea în Antalya cu echipa sibiană de SuperLigă, urmând să se decidă apoi dacă va continua sau nu la Mediaș.

Reamintim, ACS Mediaș a încheiat anul 2023 pe poziția a doua în clasamentul seriei a 9-a, un parcurs despre care președintele Ionuț Buzean a spus că a fost unul nesperat, având în vedere bugetul pe care îl are la dispoziție echipa. După 15 etape de campionat, gruparea de pe Târnava Mare a înregistrat nouă victorii, trei rezultate de egalitate și trei înfrângeri, cu un total de 17 goluri marcate și doar opt primite. De altfel, formația pregătită de antrenorul Mihai Ianc are cea mai bună apărare din serie. 
    Trimite prin e-mail