joi, 14 decembrie 2023

Publicat la 12/14/2023 08:52:00 a.m. de

Medieșenii iernează pe podium

Fotbaliștii de la ACS Mediaș au intrat în vacanță. Aceștia își vor relua pregătirea peste aproximativ o lună, în data de 15 ianuarie. Ulterior, este programat un cantonament pe plan local, dar și mai multe jocuri de verificare. Pauza de iarnă va aduce și o serie de modificări la nivelul lotului de jucători. Astfel, vor exista noutăți atât la capitolul plecări cât și veniri la echipă. Formația lui Mihai Ianc a încheiat anul pe poziția a 2-a a clasamentului, o performanță foarte bună pentru o nou-promovată.


Pe 19 ianuarie e programată vizita medicală la Sibiu. „După ultima etapă, am avut o masă cu toți angajații clubului, după care jucătorii au intrat în vacanță, care va dura până pe data de 15 ianuarie, când am stabilit împreună cu staff-ul reunirea, iar pe data de 19 ianuarie vor avea vizita medicală la Sibiu. Avem deja și câteva amicale stabilite dar un program complet vă pot detalia după data de 15 ianuarie. Pregătirea va fi la nivel de localitate, nu vom pleca în altă parte, va fi și un cantonament”, a explicat Ionuț Buzean, Președintele ACS Mediaș.
 
Schimbări în lot
 
Pauza de iarnă va aduce și modificări la nivelul lotului de jucători. Astfel, conform conducerii clubului medieșean, vor exista noutăți atât la capitolul veniri, cât și la capitolul plecări. ACS se va despărți de mai mulți jucători, iar în locul lor vor veni alții. Primul obiectiv declarat este acela ca echipa să se claseze pe locurile de play-off la finalul returului de campionat. „Cu siguranță vor fi unele veniri, unele plecări, deocamdată nu avem nimic semnat, atunci când se va și întâmpla vă vom anunța cu siguranță”, a mai declarat Ionuț Buzean.
 
Loc nesperat
 
ACS Mediaș a încheiat anul 2023 pe poziția a 2-a în clasamentul seriei a 9-a, un parcurs despre care președintele Ionuț Buzean spune că a fost unul nesperat, având în vedere bugetul pe care îl are la dispoziție echipa. După 15 etape de campionat, gruparea de pe Târnava Mare a înregistrat nouă victorii, trei rezultate de egalitate și trei înfrângeri, cu un total de 17 goluri marcate și doar opt primite. De altfel, formația pregătită de antrenorul Mihai Ianc are cea mai bună apărare din serie. 
Un loc doi pot spune nesperat, având în vedere condițiile în care ne desfășurăm activitatea și faptul că suntem o echipă nou promovată și înființată de abia de un an și jumătate. Cred că aici și-a spus cuvântul valoarea staff-ului, bineînțeles și a jucătorilor și faptul că toată lumea din cadrul clubului este focusată pe a face performanță”, mai spune președintele clubului medieșean.
    Trimite prin e-mail