miercuri, 8 noiembrie 2023

Publicat la 11/08/2023 08:16:00 a.m. de

La mulți ani de Sfântul Mihail și Gavril! Mesaje, urări și felicitări

Anual, pe 8 noimebrie, are loc una dintre cele mai importante sărbători din Clendarul Ortodox. Așadar, peste un milion de români îşi sărbătoresc de nume, odată cu Sfinții Mihail și Gavril. Iată cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări prin care să le spui celor dragi un călduros „La Mulţi Ani!” de Sf. Mihail şi Gavriil 2023!, conform spynews.ro.

FOTO: arhivă

Mesaje haioase de Sfinții Mihail și Gavril

„Fie ca lumina Sfinților Arhangheli să vă însenineze viața și să vă aducă succese în toate demersurile voastre. La mulți ani binecuvântați!”

„Cu credință și iubire, să treceți cu bine peste orice provocare și să sărbătoriți fiecare zi ca pe un dar divin. La mulți ani cu ocazia Sfinților Mihail și Gavriil!”;

„Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta!”;

„De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!”;

„La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!”;

„De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinte să devină realitate. La multi ani, Gabriel!”;

„O zi frumoasă și o viață plină de bucurii! La mulți ani, Gabriel!”.

Care este înțelesul numelui Gabriel. Acest nume poartă o semnificație profundă, fiind strâns legat de puterea divină supremă. Gabriel este un nume pe care îl au mulți, dar varianta feminină, Gabriela, este chiar mai răspândită.

    Trimite prin e-mail