miercuri, 22 noiembrie 2023

Publicat la 11/22/2023 04:07:00 p.m. de

Împodobirea orașului cu ocazia sărbătorilor de iarnă (CP)

Pentru a întâmpina așa cum se cuvine sărbătorile de iarnă, în municipiul Mediaș au început recent pregătirile pentru montarea iluminatului festiv de sărbători, care se va efectua pe arterele principale și pe cele secundare din oraș, anunță Primăria municipiului Mediaș. 


„Având în vedere actuala situație economică, impusă prin OUG 90/2023 pentru aprobarea unor măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare pe anul 2023, se vor folosi pentru împodobirea orașului cu ocazia sărbătorilor de iarnă din acest an numai echipamentele deja deținute de către municipalitate, fără a achiziționa altele noi.
Astfel, în Mediaș vor fi montate de către prestatorul de servicii în ceea ce privește iluminatul public doar instalații de iluminat ornamental festiv, ghirlande decorative, dar și alte obiecte specifice, achiziționate deja din anii anteriori.
De asemenea, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în municipiul nostru vor fi împodobiți și amplasați brazi tradiționali, în Piața Corneliu Coposu, în cartierul Vitrometan și în satul aparținător Ighișu Nou.“

    Trimite prin e-mail