miercuri, 22 noiembrie 2023

Publicat la 11/22/2023 01:47:00 p.m. de

Atelier la Dârlos despre „Metode de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței”

În comuna Dârlos a avut loc un atelier de informare despre soluții de economisire a consumului energetic. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Sibiu, în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și University of South-Eastern Norway, în cadrul proiectului „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu”. 

„A fost un nou prilej de a prezenta, de această dată cetățenilor din comuna Dârlos, soluții de economisire a consumului energetic fără a renunța la confort, informații despre sisteme de încălzire eficiente energetic, izolarea termică a locuinței, surse alternative de energie. Mulțumim domnului primar Ioan Lupu pentru sprijinul acordat în realizarea atelierului de informare, precum și celor care au ales să fie alături de noi!”, a transmis Consiliul Județean Sibiu.

Proiectul este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, în cadrul „Programului de Energie din România”, cu o valoare de 188.930 euro. Proiectul se desfășoară în perioada aprilie 2023 – ianuarie 2024. 
    Trimite prin e-mail