marți, 10 octombrie 2023

Publicat la 10/10/2023 05:08:00 p.m. de

Oktoberfest – în primul sfârșit de săptămână din „Festivalul Toamnei”, la Palatul Brukenthal Avrig (P)

 

În 14 și 15 octombrie, la frumosul complex baroc din Avrig vă așteaptă unul dintre cele mai mari festivaluri Oktoberfest organizate în regiune, la care berea bavareză, ciolanul cu varză, covrigii și distracția vor reprezenta principalele ingrediente.

Foto: Palatul Brukenthal Avrig

La Palatul Brukenthal din Avrig, toamna este anotimpul preferat. Chiar dacă frumusețea complexului e mereu aceeași, în această perioadă grădinile noastre devin punctul de atracție cel mai important, iar acest fapt se datorează exploziei de culori și nuanțe ce pot fi observate la tot pasul. Noi iubim toamna pentru că ea ne aduce mereu un plus de culoare, o savoare și atmosferă deosebită, ne amintește în fiecare an de roadele naturii și ne ajută să ne bucurăm oaspeții cu priveliști din cele mai speciale. Toamna a cuprins natura din grădinile fostei Reședințe de vară a baronului Samuel Von Brukenthal, iar nuanțele în care s-au îmbrăcat arborii din grădinile noastre, de la galben maroniu la roșu cărămiziu, dar și coloritul noilor aranjamente florale din straturi și rondurile special destinate, fac din acest loc unul desprins parcă din peisajele marilor pictori ai lumii.


Plimbările pe aleile grădinilor sau pe maiestuoasele scări ale complexului, pot fi însoțite de razele blânde dar strălucitoare ale soarelui, situație în care peisajul nostru tomnatic devine și mai atractiv, liniștitor și creator de bucurii vizuale și sufletești.
Tocmai pentru că iubim toamna, am decis că acest anotimp merită propriul festival la Palatul Brukenthal Avrig, dorind astfel să ne bucurăm, alături de oaspeții noștri, de frumusețea și binefacerile sale.


Primul sfârșit de săptămână din „Festivalul Toamnei” la Palatul Brukenthal Avrig va fi dedicat Oktoberfest, o sărbătoare de origine
germană care s-a transformat în timp în cel mai mare festival al berii, mâncării bune, muzicii și distracției.
În 14 și 15 octombrie, la frumosul complex baroc din Avrig vă așteaptă unul dintre cele mai mari festivaluri Oktoberfest organizate în regiune, la care berea bavareză, ciolanul cu varză, covrigii și distracția vor reprezenta principalele ingrediente. De asemenea, pentru a ne asigura că vizitatorii gurmanzi au la dispoziție o ofertă culinară ce poate satisface orice preferință, vom pregăti proțapul pentru frigerea berbecuțului și a purcelușului de lapte, vor încinge plita și gratarul pentru legume, mici, piept de pui și porc, precum și alte preparate specifice. Nu vor lipsi preparatele bazate pe cartofi, salatele, băuturile răcoritoare și deserturile deja binecunoscute pregătite la
restaurantul nostru.
Așadar, vă așteptăm la noi pentru plimbare, relaxare, o masă copioasă și multă bere de calitate – decorul de toamnă este pregătit iar alături de diversitatea culorilor de toamnă vă vor asigura o ambianță cu adevărat specială, într-un loc special!


    Trimite prin e-mail