vineri, 6 octombrie 2023

Publicat la 10/06/2023 11:06:00 a.m. de

ACS Mediaș are meci greu la Bistrița

ACS Mediaș întâlnește azi, de la ora 15, în deplasare, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, într-un meci din cadrul etapei a 7-a a Ligii a 3-a, seria a 9-a.

foto arhiva: facebook/ACS Medias


Echipa medieșeană parcurge o perioadă excelentă, cu 4 victorii consecutive, care au propulsat-o pe 2 în clasament, la egalitate de puncte cu liderul Unirea Ungheni. Elevii lui Mihai Ianc și-au câștigat respectul partenerilor de serie, mai ales după etapa trecută, 3-0 cu Academia de Fotbal Viitorul Cluj, astfel încât meciul de azi poate fi catalogat drept un moment al adevărului. Deși staff-ul noii echipe a Mediașului a anunțat în startul sezonului că va fi o primă ediție de Liga a 3-a de acomodare, în care tinerii jucători vor căpăta experiență, seria victoriilor a aprins imaginația tuturor, iar un nou rezultat pozitiv azi ar putea schimba obiectivul.

Începe un program mai greu pentru noi, jucăm cu 2 echipe foarte bune la nivel de Liga a 3-a, mă refer aici la condiții, la lot, la staff-uri, la absolut tot, respectiv deplasare la Gloria Bistrița, între ele acasă cu Industria Galda, apoi deplasare la Ungheni. Aceste două deplasări, cu aceste două echipe, ne vor arăta pe unde ne aflăm“, a declarat Mihai Ianc.

Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud va căuta azi să treacă înaintea echipei medieșene, ocupând în acest moment poziția a 3-a, cu 12 puncte, la numai unul distanță de ACS. Este singura neînvinsă din serie, înregistrând 3 victorii și 3 remize, ultimul rezultat de egalitate fiind înregistrat chiar etapa trecută, 1-1 la Metalurgistul Cugir. Are cel mai bun atac (16 goluri marcate) și a jucat deja cu liderul Unirea Ungheni, 1-1 în deplasare.

ACS Mediaș se poate lăuda cu cea mai „blindată“ apărare, primind doar 3 goluri în 6 partide. Un rezultat bun azi ar fi un cadou cât se poate de nimerit pentru Mihai Ianc, antrenorul medieșenilor aniversând luni ziua de naștere.

Partida va fi transmisă LIVE prin intermediul paginilor de Facebook ale ambelor cluburi.

Programul etapei și clasamentul la zi    Trimite prin e-mail