marți, 26 septembrie 2023

Publicat la 9/26/2023 08:31:00 a.m. de

Anca Arnau și Andreea Preda aduc la Mediaș „PS: Te Iubesc!”. Spectacol, la Sala Traube, în beneficiul Asociației Sfântul Casian


Asociația Yoshi for Friends organizează, la sfârșitul acestei săptămâni, un eveniment caritabil în beneficiul Asociației Sfântul Casian din municipiul Mediaș. Acesta este intitulat „PS: Te Iubesc!” și se va desfășura sâmbătă începând cu ora 18:00 la Sala Traube. 
Evenimentul cultural-artistic va fi susținut de soprana Anca Arnau, actrița Andreea Preda, Andreea Oltean & Costea Gajim, respectiv Sophia Popianoș. Intrarea la spectacol se va face pe bază de donație, în seara evenimentului. „Din dragoste pentru semenii noștri, Asociația Yoshi for Friends vine în sprijinul Asociației Sfântul Casian pentru o cauză umanitară, invitandu-vă să luați parte la evenimentul cultural-artistic «PS: Te iubesc!», care va avea loc sâmbătă, 30 septembrie, începând cu orele 18:00, la Sala Traube din Mediaș. Intrarea se face pe bază de donații, donația minimă fiind de 30 lei, în seara evenimentului. Vă așteptăm cu drag”, spune soprona Anca Arnau.
    Trimite prin e-mail