vineri, 4 august 2023

Publicat la 8/04/2023 03:06:00 p.m. de

Poftiți la tuberoze! În acest weekend, la Hoghilag

 

Deși mult-îndrăgitul festival al tuberozelor de la Hoghilag are loc în perioada 19-20 august, cultivatorii din localitate vă așteaptă și în acest sfârșit de săptămână.

Foto: Hoghilag – Tărâmul tuberozelor

Dacă sunteți nehotărâți și nu știți ce veți face în acest sfârșit de săptămână, puteți face o plimbare până la Hoghilag, pe tărâmul tuberozelor. Minunatele flori parfumate încep deja să înflorească, iar cultivatorii vă așteaptă cu brațele deschise, chiar dacă încă nu a început festivalul. Vă puteți plimba prin grădini și puteți achiziționa tuberoze, evitând astfel aglomerația din timpul festivalului dedicat acestei flori.

”Foarte multă lume ne întreabă dacă pot veni si mâine să viziteze Tărâmul Tuberozelor.
DA, vă așteptăm și in acest weekend, (5-6 august) și vă însoțim în tururi ghidate in grădinile cultivatorilor din Comuna Hoghilag, Sibiu unde puteți admira și cumpăra tuberoze”, scriu reprezentanții cultivatorilor de tuberoze din Hoghilag pe pagina de facebook dedicată Sărbătorii Tuberozelor.

În acest an, cunoscuta Sărbătoare a Tuberozelor de la Hoghilag și-a schimbat dată. Evenimentl se va desfășura în perioada 19-20 august!

    Trimite prin e-mail