joi, 10 august 2023

Publicat la 8/10/2023 09:11:00 p.m. de

PNL Sibiu: „Legea este egală pentru toți și, nu se negociază în PNL Sibiu!” (CP)

 

„Partidul Național Liberal – Filiala Sibiu nu a tolerat nici în trecut și nu va tolera NICIODATĂ nici un fel de infracțiuni prevăzute de Codul Penal.  PNL Sibiu nu a făcut și nu va face zid pentru nicio persoană fie ea și cu funcții de demnitate publică, membru sau nemembru al PNL-Filiala Sibiu, lucru demonstrat de fiecare dată inclusiv prin sancționarea colegilor de partid care au venit în conflict cu legea.

Foto: Arhivă

În cadrul filialei județene a Partidului Național Liberal nu ați văzut și, nici nu veți vedea pe cineva din conducerea PNL Sibiu, pe scările justiției susținând infractorii, din contră vă reamintim faptul că președinta PNL Sibiu, doamna ministru Raluca Turcan a fost unul din inițiatorii proiectului de lege nr. 480/2017 care modifică Legea nr. 208/2015.

Ținând cont de toate aceste lucruri, în momentul de față, cu referire la incidentul din comuna Brădeni- județul Sibiu, apărut recent în presa locală, așteptăm derularea investigațiilor organelor de cercetare penală și decizia instanței.

Un lucru este cert și PNL Sibiu îl garantează sibienilor: pentru cei care se va demonstra că au încălcat legea vor suporta consecințele.

De fiecare dată am dovedit că PNL Sibiu are în echipa sa oameni integri, cu calități deosebite, profesioniști în domeniile în care activează.

Acest lucru a fost și rămâne un etalon pentru PNL, și o condiție pentru cei care doresc să se alăture echipei PNL.

Biroul de presă al PNL Sibiu”

    Trimite prin e-mail