marți, 1 august 2023

Publicat la 8/01/2023 08:24:00 a.m. de

Miruna Măda, locul 3 la Cupa Ungariei


Ultimul sfârșit de săptămână a fost unul cu rezultate foarte bune pentru cicliștii de la CSM Mediaș. Astfel, Miruna Măda și-a continuat forma excelentă din ultima vreme și la cea de-a treia etapa din Cupa Ungariei MTB XCO C2 MAGYAR KUPA 2023, care s-a desfășurat în localitatea Csőmor. Sportiva de la CSM a urcat pe a treia treaptă a podiumului, clasare care i-a adus încă 16 puncte UCI în clasamentul mondial. Alături de ea, la aceeași competiție din Cupa Ungariei a participat și Radu Măda care a terminat concursul pe locul 15 din 21 de sportivi. 

Sâmbăta trecută, la Bistrița Bike Marathon, Cristian Călburean a câștigat competiția pe traseul mediu, de 34 kilometri, la categoria de vârstă 15-18 ani. De asemenea, la Turul Clujului, în clasamentul general, Vlad Armean și David Doroga, au ocupat locul I la categoria U23, respectiv locul al treilea la juniori. 

În altă ordine de idei, patru cicliști de la CSM Mediaș vor reprezenta municipiul și România la o competiție internațională. În perioada 26 august, sportivii Theodor Pridon, Bogdan Mario Popescu, Orban Balazs și Radu Măda, vor participa la Campionatul European de Mountain Bike pentru Tineret 2023. Convocarea sportivilor pentru concurs a fost stabilită de către Federația Română de Ciclism, iar competiția se va desfășura în localitatea Il Ciocco din Italia.
    Trimite prin e-mail