marți, 1 august 2023

Publicat la 8/01/2023 08:30:00 a.m. de

Ana Raicu, Andre Laze, Alexandru Simu și Laurențiu Blaj, pe podium la Cupa de vară Smart Chess Sibiu


Șapte sportivi de la CSM Mediaș au participat la sfârșitul săptămânii trecute la cea de-a treia ediție a competiției „Cupa de vară Smart Chess Sibiu”. Aceștia au reușit să obțină patru clasări pe podium. 

Astfel, la turneul neomologat, Ana Raicu a obținut locul întâi la fete 7 ani. La turneul under 1600, Andrei Laze s-a clasat pe poziția a doua la categoria de vârstă 7 ani, Alexandru Simu a ocupat locul al doilea la categoria de vârstă 10 ani, iar Laurențiu  Blaj s-a clasat pe poziția a treia la categoria de vârstă sub 12 ani. 
Week-end-ul trecut, în zilele de sâmbătă și duminică, am participat cu șapte sportivi la Cupa de vară Smart Chess Sibiu, o competiție care devine din ce în ce mai atractivă și care s-a desfășurat pe două secțiuni. Prima a fost turneul neomologat, la care au participat copii începători. Am avut ca reprezentantă din partea clubului nostru pe Raicu Ana, care a ocupat locul întâi la categoria fete 7 ani. A doua secțiune a fost cea under 1600 pentru jucători cu rating maxim de 1600 ELO. Aici am avut șase sportivi. Andrei Laze a obținut locul doi la categoria de vârstă 7 ani, iar Vladimir Blaga locul șase la aceeași categorie de vârstă. Alexandru Simu s-a clasat pe poziția a doua la categoria 10 ani, Laurențiu Blaj a ocupat locul trei la under 12, Danea Liciniu locul cinci tot la categoria de vârstă sub 12 ani, iar David Szekely a ocupat locul cinci la under 14 ani” a declarat Emil Deliman, antrenorul Secției de șah a CSM Mediaș.
    Trimite prin e-mail