marți, 29 august 2023

Publicat la 8/29/2023 04:08:00 p.m. de

Competiție sportivă pentru persoane cu dizabilități la Mediaș

 

Centrul de Abilitare și Reabilitare Sf.Nectarie Mediaș a fost astăzi gazda unei competiție sportive, dedicată persoanelor adulte cu dizabilități, rezidente în cadrul centrelor din zona de nord a județului Sibiu.

Foto: Facebook Consiliul Județean Sibiu

Într-o zi plină de energie și emoție, 30 de participanți din centrele precum Centrul de Îngrijiri și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din Biertan, Dumbrăveni, Agârbiciu și Centrul de Abilitare și Reabilitare din Dumbrăveni, Mediaș și, bineînțeles, „Sf. Nectarie” Mediaș, s-au întrecut într-o varietate de probe antrenante și distractive în cadrul concursului de excepție – EXATLON.

Foto: Facebook Consiliul Județean Sibiu

Cu determinare și curaj, beneficiarii au sărbătorit abilitățile lor într-o serie de provocări: alergarea în saci, jocul de ping-pong, aruncarea la țintă sau volei cu baloane cu apă. Cu fiecare moment petrecut împreună, acest eveniment a devenit o oportunitate minunată de a încuraja spiritul competitiv și de a celebra perseverența fiecărui participant.

Foto: Facebook Consiliul Județean Sibiu

“Suntem mândri să fim alături de toate centrele implicate și să le oferim întregul nostru suport. Cu fiecare zâmbet și fiecare moment de învingere, demonstrăm că puterea și determinarea depășesc orice obstacol. Acest eveniment este o lecție de viață și un exemplu viu de parteneriat și susținere” a transmis Daniela Cîmpean – Președinta Consiliului Județean Sibiu

    Trimite prin e-mail