miercuri, 9 august 2023

Publicat la 8/09/2023 01:23:00 p.m. de

ACS Mediaș, prima victorie în amicale: 2-0 cu Avântul Reghin


ACS Mediaș a spart gheața în amicalele din această vară. A învins echipa de liga a 3-a CSM Avântul Reghin, scor 2-0 (1-0), într-un meci disputat azi la Mediaș. Partida a fost perfectată din scurt, fiind anunțată abia în aceasta dimineață. „Echipa noastră a încheiat meciul de pe stadionul ”8 Mai” cu o victorie de 2-0.  Golurile echipei noastre au fost marcat de Avram din penalty, in minutul 15, respectiv Maxim in repriza secundă, in minutul 36. Antrenorul echipei noastre a rulat întreg efectivul avut la dispoziție în această partidă.“, a transmis ACS Mediaș.

Încă 2 meciuri de verificare

Conform calendarului inițial, pentru ACS Mediaș urmează un nou meci de pregătire la sfârșitul acestei săptămâni, de această dată pe teren propriu. Sâmbătă de la ora 11:00, este programată la Mediaș partida amicală cu Unirea Ungheni. În fine, în data de 19 august, ACS Mediaș va merge la Cugir pentru un al doilea meci de verificare în compania formației Metalurgistul. Cele două formații s-au întâlnit și în luna iulie, iar echipa din Alba s-a impus atunci cu scorul de 3-1.

Startul campionatului în Liga a III-a este programat la sfârșitul lunii august. Până atunci va avea loc și tragerea la sorți a seriilor, iar medieșenii vor afla unde vor fi repartizați și implicit ce adversari vor avea de înfruntat.

Transferuri

Săptămâna aceasta, clubul a reușit să mai aducă doi jucători, care evoluează în compartimentul median. După Cătălin Tineiu, mijlocașul stânga venit de la Inter Stars Sibiu, în curtea clubului medieșean a ajuns și Tudor Man, un mijlocaș central în vârstă de 19 ani, născut la Cluj-Napoca. Acesta vine de la SCM Zalău, iar anterior a evoluat pentru CSC 1599 Șelimbăr, formație pentru care a avut cinci apariții în Liga a 2-a și două în Cupa României.

    Trimite prin e-mail