marți, 11 iulie 2023

Publicat la 7/11/2023 04:42:00 p.m. de

Sportivii Clubului Ippon Mediaș vor participa la Campionatul Mondial de Karate din Scoția

 

Marți, 11 iulie 2023, primarul municipiului Mediaş, dl Gheorghe Roman, a invitat la sediul municipalității membrii Clubului Sportiv Ippon care vor participa la Campionatul Mondial de Karate din acest an. Competiția se va desfășura în perioada 13 – 16 iulie 2023, în localitatea Dundee din Scoția. Lotul clubului Ippon care va face deplasarea la această competiție este format din 11 sportivi medieșeni, dintre care 3 au fost calificați în lotul național, sportivi care vor participa atât la probele de kata, cât și de kumite, individual și pe echipe.

Deplasarea Clubului Ippon la Campionatul Internațional de Karate din Scoția a fost posibilă și cu sprijinul Primăriei Mediaș, clubul beneficiind de un contract de finanțare nerambursabilă de la bugetul local, aprobat prin hotărîre a Consiliului Local Mediaș, pentru proiectul „Participarea sportivilor CS Ippon Mediaș la competițiile naționale și internaționale de karate și kickbox - secțiile de senior, junior, cadeți și copii“.

„Vom porni către Campionatul Mondial din Scoția și este o onoare pentru noi să putem avea o delegație atât de numeroasă, trebuie să mulțumim Primăriei Mediaș și domnului primar pentru tot sprijinul acordat. Avem trei sportivi calificați în lotul național și încă opt sportivi care vor reprezenta Mediașul, de la categoriile de 12 ani până la juniori 18-20 de ani. Ei vor participa la kata și kumite, probele individuale și pe echipe și sperăm să ne întoarcem cu cât mai multe medalii“, a declarat Dora Hanga, antrenor al Clubului Ippon Mediaș.
    Trimite prin e-mail