luni, 3 iulie 2023

Publicat la 7/03/2023 08:56:00 p.m. de

Întâlnire cu cetățenii din Gura Câmpului

Primarul Gheorghe Roman a continuat săptămâna trecută seria întâlnirilor cu cetățenii. Edilul șef s-a aflat în Gura Câmpului, informând locuitorii din zona fostului complex de mobilă de pe str. Codrului despre investițiile derulate de municipalitate în zonă. Totodată, a preluat problemele ridicate, urmând să intervină acolo unde există situații speciale.
 

„Întâlnirea pe care am avut-o cu medieșenii ce locuiesc pe străzile aflate în zona fostului complex de mobilă de pe str. Codrului mi-a dat posibilitatea să prezint lucrările care se derulează în zonă, atât până la sfârșitul acestui an, cât și în anul viitor.
Astfel, dacă pe str. Marțian Negrea derulăm proiectul prin operatorul Apa Târnavei Mari (o lucrare care produce mult disconfort, dar care este extrem de utilă) urmând ca anul viitor să refacem infrastructura rutieră și să amenajăm trotuarele, pe străzile Viilor și Dealul Cucului refacerea sistemului rutier și a trotuarelor se va realiza până la sfârșitul acestui an.
Pe măsură ce proiectul de modernizare a rețelelor de apă și de canalizare menajeră avansează pe cele aproximativ 130 de străzi, voi stabili întâlniri cu medieșeni interesați atât pentru mă informa despre modul în care se derulează lucrările, dar și pentru a interveni punctual acolo unde sunt situații speciale.
Le mulțumesc tututor celor prezenți pentru modul în care m-au primit și pentru dialogul constructiv pe care l-am purtat“, a transmis primarul Gheorghe Roman.
    Trimite prin e-mail