marți, 13 iunie 2023

Publicat la 6/13/2023 12:16:00 p.m. de

O porțiune din Via Transilvanica ecologizată de voluntari din Copșa Mică

 

O mică echipă de voluntari din Copşa Mică a participat sâmbătă 10 iunie, la Ziua Ecologizării Via Transilvanica, acțiune iniţiată de Tăşuleasa Social.

Foto: Facebook Primăria Copșa Mică

Voluntarii din Copșa Mică au ecologizat traseul Via Transilvanica de la intrarea din cartierul Târnăvioara până la granița cu comuna Târnava.

Voluntarii au adunat deşeurile aruncate pe traseu şi au strâns 3 saci de gunoi pe care i-au depozitat apoi la întoarcere.

Foto: Facebook Primăria Copșa Mică

„Cu această ocazie pe tot traseul în dreptul bornelor Via Transilvanica au fost amplasate pietrele pictate de elevii din Copșa Mică pentru călătorii care vor vizita meleagurile noastre, ca mici suveniruri.

Foto: Facebook Primăria Copșa Mică

Echipa din Copșa Mică s-a întâlnit cu cea din Târnava la granița dintre localități așa că o parte din pietre a fost dăruită celeilalte echipe pentru a împodobi bornele și de pe traseul lor.

Foto: Facebook Primăria Copșa Mică

A fost o zi frumoasă de vară, cu aer curat în natură, cu informații despre plantele și florile de sezon întâlnite pe traseu, cu prieteni vechi și noi și cu o experiență nouă într-o zonă puțin cunoscută de Copșeni” au transmis reprezentanții Primăriei Copșa Mică.

Foto: Facebook Primăria Copșa Mică

    Trimite prin e-mail