marți, 13 iunie 2023

Publicat la 6/13/2023 04:55:00 p.m. de

Expoziţie temporară de grafică și pictură „Fantezie și Realitate”

 Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția pentru Cultură, organizează la sediul Muzeului Municipal expoziția temporară de grafică și pictură intitulată ”Fantezie și Realitate”, realizată de către artistul Romulus Boieru. 


Foto: Primăria Municipiului Mediaș

Vernisajul va avea loc joi, 15 iunie a.c., la ora 16.00, la sediul muzeului - str. Mihai Viteazu, nr. 46.

Expoziția reuneşte peste 200 de lucrări ale artistului, realizate, în principal, în tehnica artei grafice. Tematica principală a expoziției este axată pe reprezentarea a numeroase personaje mitologice sau din domeniul fantasmagoricului. Modalitatea de prezentare este efectuată cu ajutorul razelor ultra-violete, ceea ce conferă lucrărilor expuse o exprimare aparte pentru privitor.

În cadrul aceluiași eveniment, va avea loc și lansarea primelor două volume din trilogia „Totul despre Tot!”, o sinteză cu tentă enciclopedică pe înțelesul tuturor, concepută de către Romulus Boieru.

Expoziția „Fantezie și Realitate“ va fi deschisă publicului până în data de 21 iulie, cu un program de vizitare de luni până vineri între orele 9.00 și 17.00, iar sâmbătă și duminică între orele 10.00 și 14.00

 

    Trimite prin e-mail