vineri, 12 mai 2023

Publicat la 5/12/2023 04:36:00 p.m. de

Motociclete inedite la Sibiu Bike Show, în weekend

 

Pasionaţii de motociclism şi nu numai sunt invitaţi începând de duminică, 14 mai, la centrul comercial de lângă Gara din Sibiu, de pe strada Lector 1-3A, la expoziţie inedită,  „Sibiu Bike Show la Promenada Mall”, unde pot fi văzute mai multe motociclete personalizate, dar şi clasice, unele fiind construite de la zero.

Foto: Transilvania Tattoo Expo

Vernisajul Sibiu Bike Show de la Promenada Mall are loc duminică, ora 17.00. La vernisaj vor fi prezenţi printre alţii, doi pasionaţi de motociclete: Ovidiu Popârţan, organizatorul Transilvania Tatttoo Expo şi Andy Fazekas, unul din organizatorii Red Bull Romaniacs.

Sibiu Bike Show Promenada Mall are loc în avanpremiera Transilvania Tattoo Expo, convenţia internaţională de tatuaje de la Sibiu, ajunsă la ediţia a 11-a, la care sunt aşteptaţi artişti de pe trei continente.

„Motociclismul are multe valenţe, poate fi un simplu mijloc de transport în viața de zi cu zi sau te poate purta in călătoria vieții in jurul planetei. Poate fi un obiect de colecție sau o unealta de lucru Motociclismul poate fi un sport care să îți ofere senzații de neînchipuit si să îți ridice adrenalina la cote maxime sau îți poate reprezenta prin formă si accesorii, personalitatea şi stilul. Motociclismul este un fenomen complex care pentru mulți devine un mod de viaţă. La eveniment vor fi expuse motociclete unice, construite de la zero sau restaurate, customizate, transformate şi accesorizate de oameni pasionaţi, entuziaști, fanatici dedicați armăsarilor din oțel, care au reușit prin multă muncă, perseverenţă şi pasiune dusă la extrem, să reînvie din mormane de fier vechi motociclete clasice care au scris istoria la vremea lor sau să transforme motociclete de serie in adevărate bijuterii pe două roţi sau chiar să construiască de la zero motocicleta visată”, a declarant organizatorul Transilvania Tattoo Expo, artistul Ovidiu Popârţan, pasionat de motociclism.

Vizitatorii au ocazia nu doar să afle povestea motocicletelor expuse, dar şi să voteze motocicleta favorite pe pagina de Facebook a evenimentului. Premierea va avea loc la Transilvania Tattoo Expo, care va avea loc în zilele de 26, 27 şi 28 mai la Sala Thalia.

La Transilvania Tattoo Expo veţi putea să-l revedeţi la Sibiu, pe Heiko din Germania, artistul tatuator care va prezenta la Sala Thalia uimitorul său turneu mondial, care a însemnat o călătorie de 952 de zile pe motocicletă. Heiko este aşteptat la Sibiu cu motocicleta cu care a călătorit în jurul lumii.

Transilvania Tattoo Expo este prima convenţie internaţionale de tatuaje din România, care în 26 mai, revine cu prima ediţie de după pandemie. În premieră, ediţia din acest an va fi promovată pe Netflix, de celebrul jurnalist britanic Charlie Ottley, care va fi prezent la Sibiu.

”Reamintim că s-au pus în vânzare biletele şi abonamentele pentru Transilvania Tattoo Expo atât la Sala Thalia, cât şi pe iabilet.ro. Preţul unui bilet este de 15 lei pentru o zi, iar abonamentul este de 35 de lei.

Pentru programări puteţi contacta artiştii invitaţi, pe care îi găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale evenimentului, transilvaniatattooexpo şi pe site-ul oficial, tattooexpo.ro”, spun organizatorii evenimentului

    Trimite prin e-mail