luni, 22 mai 2023

Publicat la 5/22/2023 07:39:00 a.m. de

Marș triumfal spre meciul de baraj. LSS Voința - ACS Mediaș 0-6 (0-2)

Gruparea de pe Târnava Mare a învins fără probleme Voința Sibiu cu scorul de 6-0. Sebastian Bîrsan, Adrian Cîrstean, Raul Ignat, Cristian Pajco, Gabriel Țala și Cristian Avram au fost marcatorii în victoria obținută de medieșeni sâmbăta trecută în deplasare. În urma acestui succes, ACS a ajuns la 23 de victorii consecutive în campionat și ocupă în continuare fotoliul de lider al seriei din Liga a 4 cu maxim de puncte. În etapa următoare, medieșenii joacă pe teren propriu cu ACS Bradu. Partida este programată sâmbătă de la ora 11:00.
 
 
ACS Mediaș a început partida cu ACS LSS Voința Sibiu în formula Ionuț Neacșa, Cristian Maxim, Cristian Avram, Alpar Birtalan, Bogdan Jica, Sebastian Bîrsan, Raul Ignat, Gabriel Țala, David Potor, Adrian Cîrstean și Cristian Pajco. 
Jucătorii pregătiți de antrenorii Dumitru Solomon, Doru Dudiță și Dorin Roșca au marcat patru goluri în prima repriză a partidei cu Voința Sibiu și alte două în actul secund. Aceștia au controlat autoritar ostilitățile din teren, într-o confruntare în care nu s-a pus decât problema diferenței înregistrate pe tabela de marcaj.
 
Cum s-au marcat golurile
 
Raul Ignat a deschis scorul în minutul 23 al confruntării cu Voința Sibiu, iar Adrian Cîrstean a dublat avantajul formației sale grației reușitei din minutul 32. Medieșenii au marcat apoi alte două goluri într-un interval de trei minute, chiar înainte de pauză. Gabriel Țala a dus scorul la 3-0 în minutul 43, iar Sebastian Bîrsan a marcat apoi și el în minutul 45. Medieșenii au controlat și actul secund în care au mai marcat însă doar de două ori. Autorii golurilor au fost Raul Ignat și Cristian Pajco, astfel că gruparea de pe Târnava Mare a avut șase marcatori în această confruntare.
 
Punctaj maxim
 
În urma succesului obținut în deplasare în compania echipei ACS LSS Voința Sibiu, ACS Mediaș a bifat a 23-a victorie consecutivă în campionat. Gruparea de pe Târnava Mare ocupă în continuare prima poziție a clasamentului seriei din Liga a patra. Medieșenii au acumulat un total de 69 puncte, cu 8 mai multe decât ocupanta locului al doilea, Inter Stars 2020 Sibiu. În cele 23 de etape disputate până în prezent, aceștia au marcat nu mai puțin de o 143 și au primit doar 15, având un golaveraj de +128.
 
Joacă pe teren propriu
 
În etapa programată la sfârșitul acestei săptămâni, ACS Mediaș va juca pe teren propriu cu ACS Bradu. Partida este programată sâmbătă de la ora 11:00 și va pune în față liderul cu ocupanta poziției a cincea a clasamentului Ligii a 4-a. În tur, în partida programată pe 12 noiembrie 2022, gruparea de pe Târnava Mare a câștigat partida cu scorul de 1-0. Singura reușită a confruntării i-a aparținut atacantului Cristian Pajco, cel care a marcat la momentul respectiv un gol de trei puncte, extrem de importante pentru formația sa.
    Trimite prin e-mail