sâmbătă, 29 aprilie 2023

Publicat la 4/29/2023 04:01:00 p.m. de

Victorie MARE în fața Interului, chiar la Sibiu, scor 3-1 (0-0). ACS Mediaș rezolvă problema campioanei în Liga a 4-a

ACS Mediaș a câștigat din nou în fața contracandidatei la promovare FC Inter, astăzi, pe Stadionul Obor, scor 3-1 (0-0) în derbiul etapei a 20-a a Ligii a 4-a. Cu 6 runde rămase de disputat până la final, noua echipă a Mediașului a rezolvat practic calificarea la baraj.

 foto: AJF Sibiu

După o primă repriză albă, cu ocazii la ambele porți, între care și o bară a liderului, ACS Mediaș a deschis scorul prin Sebastian Bîrsan. Gazdele au acuzat șocul, încasând în doar 7 minute încă 2 goluri. Mai întâi a punctat golgheterul Cristian Pajco, după care Gabriel Țala a lovit decisiv, sibienii reușind să reducă din handicap în minutul 83 prin Daniel Tătar pentru un final ceva mai încins.

În urma acestui rezultat, ACS Mediaș se detașează la 6 puncte în fruntea clasamentului Ligii a 4-a, seria Sibiu. A acumulat 60 de puncte, FC Inter rămânând pe 2 cu 54 puncte.

foto: AJF Sibiu

Antrenorul FC Inter, Călin Moldovan, a folosit următoarea formulă de echipă: Maksym Alchynskyi – Cătălin Tineiu (Cristian Standima – ‘65), Andrei Șumlea, Ionuț Bratima, Claudiu Giura, Daniel Tătar, Brian Lemac (Adrian Greavu – ‘51), Andrei Stoia, Andrei Câmpean, Cristobal Oprișor (Alexandru Barbu – ‘76), și Ionuț Bărculeț.

În etapa viitoare, ACS Mediaș se întoarce pe teren pentru întâlnirea cu ACS Unirea Miercurea-Sibiului, în vreme ce FC Inter joacă la ACS LSS Voința Sibiu.  

CLASAMENT

sursa: AJF Sibiu


    Trimite prin e-mail