marți, 25 aprilie 2023

Publicat la 4/25/2023 10:55:00 a.m. de

„Împreună construim oameni!”

 

Școala și grădinița din comuna Valea Viilor au fost renovate de către Asociația BookLand Romania cu sprijinul unor sponsori generoși.

Foto: Facebook BookLand Romania

Astfel, firma sibiană CON-A și-a asumat integral manopera pentru renovarea grădiniței.

Foto: Facebook BookLand Romania

Pentru achiziția materialelor de construcții au contribuit Fundația „O speranță în plus”, Hasit România, Terra Gres, Instal Impex, Purmo România și alte 20 de companii cărora Asociația BookLand Romania a ținut să le mulțumească public.

Foto: Facebook BookLand Romania

„Datorita generozității CON-A, nu numai Școala Gimnazială ”Marțian Negrea” din Valea Viilor (jud. Sibiu) este renovată, ci și Grădinița (pentru care și-a asumat integral costul de manoperă). Cu materiale de construcții au contribuit Fundația „O speranță în plus” (profile PVC, adeziv, tinci, polistiren extrudat, spumă, plasă sudată, șapă autonivelantă, ciment), Hasit România (glet ipsos), Terra Gres (faianta-gresie, adeziv, chit rosturi), Instal Impex (articole termico-sanitare), Purmo România (radiatoare), precum și alte 20 de companii care cred în importanța educației. Și să nu credeți că elevii nu se implică: ne ajută de fiecare dată când avem ceva de descărcat.

Foto: Facebook BookLand Romania

Multumim CON – A – Partenerul principal în renovarea acestei școli + grădinițe.

Împreună Construim Oameni!” au transmis reprezentanții Asociației BookLand Romania.

Foto: Facebook BookLand Romania

    Trimite prin e-mail