marți, 11 aprilie 2023

Publicat la 4/11/2023 03:56:00 p.m. de

Eco-Sal a curățat din nou zonele „inundate” mereu de gunoaie

Angajații Eco-Sal au intervenit din nou în această primăvară pentru a elibera de gunoaie zonele cu probleme din Mediaș. Au fost ridicate grămezi însemnate din Hula Baznei, str. Gării, str. Graia de Sus, str. Graia de Jos, str. Primăverii colţ cu str. Zorilor și str. Tineretului.

 
„În această primăvară, Operatorul de salubritate ECO-SAL a identificat împreună cu Primăria Municipiului Mediaş mai multe zone cu probleme în oraşul nostru, şi anume, zone care sunt mereu „inundate” de gunoaie. Cele mai multe deşeuri identificate au fost din plastic, metal, construcţii, voluminoase, şi nu numai,  deşeuri care nu îşi aveau locul nicidecum în natură. Deşeurile aruncate la întâmplare dăunează grav mediului înconjurător, faunei dar şi omului.
Acesta este motivul pentru care o cantitate însemnată a fost adunată de către angajaţii ECO-SAL din zone precum Hula Baznei, str. Gării, str. Graia de Sus, str. Graia de Jos, str. Primăverii colţ cu str. Zorilor, str. Tineretului .
În imagini se poate vedea cât de indiferenţi sunt mulţi dintre cetăţeni vizavi de protecţia mediului înconjurător! Sperăm ca acţiunile noastre de curăţenie, dar şi imaginile dezolante, să îi îndemne pe cei care sunt tentaţi să depoziteze deşeurile necontrolat să nu mai procedeze astfel!“, transmite Eco-Sal SA.
    Trimite prin e-mail