joi, 16 martie 2023

Publicat la 3/16/2023 03:38:00 p.m. de

Olimpicii de la Colegiul „Școala Națională de Gaz“

Colegiul „Școala Națională de Gaz“ Mediaș (CSNG) își felicită elevii și profesorii pentru succesele înregistrate până acum, în această lună, în concursurile naționale și fazele județele ale Olimpiadelor școlare. „Noi, Colegiul «Școala Națională de Gaz», mulțumim tuturor elevilor care au participat la concursurile școlare. Îi felicităm pe profesorii care i-au îndrumat cu devotament. De asemenea, un cuvânt de apreciere le adresăm părinților pentru susținere și implicare. Ne mândrim cu voi!“, transmite Colegiul „Școala Națională de Gaz“ Mediaș, după fiecare performanță realizată de elevii săi.
 
„Public Speaking“
 
Astfel, la începutul lunii martie, Iosif Fodor a obținut calificarea în semifinala Concursului Național „Public Speaking“ care va avea loc în 25 martie, la București. În etapa regională, la Colegiul Național „Emil Racoviță“ din Cluj- Napoca, „CSNG a fost reprezentat de elevii Bulucz Andreea, Ciufudean Alexis și Fodor Iosif, coordonați de prof Muica Violeta și Vandor Camelia. Felicitări elevilor participanți pentru rezultatele obținute, părinților pentru susținere și doamnelor profesoare pentru implicare și profesionalism!“, a transmis Colegiul „Școala Națională de Gaz“ Mediaș.
 
La Geografie

Doi dintre elevii Colegiului, care s-au calificat la etapa județeană a Olimpiadei de Geografie, au reușit clasări pe podium. Alexandra Călugăr, din clasa a XII-a, a obținut locul I și va merge la etapa Națională. „Geografia este o alta disciplină la care elevii Colegiului nostru obțin rezultate excelente. Felicitări participanților la etapa județeană a Olimpiadei de Geografie și respect pentru pasiunea cu care încearcă sa descopere frumusețile acestei lumi.
S-au remarcat Călugăr Alexandra din clasa a XII-a Tehnician în activități economice care a obținut premiul I și s-a calificat pentru etapa Națională, iar Ghiurcănaș Antonio Alexandru din clasa a XI-a Matematică Informatică a obținut premiul III.“, a transmis CSNG.
 
La Limba și literatura română
 
Alți doi elevi de la CSNG s-au remarcat la Olimpiada de limba și literatura română. „Olimpiada de limba și literatura română, etapa județeană, a oferit prilejul elevilor iubitori de lectură care au plăcerea de a scrie creativ să performeze în domeniul culturii.
Felicitări elevelor Ganea Raluca, din clasa a IX-a Tehnician în activități economice, pentru premiul I și calificarea pentru etapa Națională (prof. coordonator Damian Monica) și Gogozan Sara, din clasa a IX-a Matematică Informatică, pentru premiul III (prof. coordonator Manu Camelia).“
 
La Olimpiada de ecologie și protecția mediului
 
Seria rezultatelor bune a continuat la Olimpiada de ecologie și protecția mediului, etapa județeană. „Olimpiada de ecologie și protecția mediului, etapa județeană, a prilejuit întâlnirea elevilor și profesorilor preocupați de natură și protecția mediului pentru verificarea cunoștințelor în acest domeniu. Felicitări Barac Fineas, din clasa a XII-a Tehnician ecolog și protecția calității mediului, pentru premiul I și calificarea pentru etapa Națională (prof. coordonator Cristina Streza și Teodora Teglas).
 
Concurs de matematică
 
Și concursul național de matematică aplicată ,,Adolf Haimovici", etapa județeană, a adus rezultate excelente pentru elevii Colegiului „Școala Națională de Gaz“. „Felicitări Vlad Georgiana Maria, din clasa a X-a Tehnician în activități economice, și Cioara Darius Alexandru, din clasa a XII-a Tehnician în activități economice, pentru premiul I și calificarea pentru etapa națională. (prof. coordonatori Benyi Iuliu și Roman Silvia).“, a transmis CSNG.
 
Olimpiada Tehnologii


Trei elevi de a XI-a au reușit calificarea la etapa națională a Olimpiadei tehnologii, profilul Servicii, care va avea loc la Brăila. „Felicitări Șuteu Roxana și Bârsan Oana, din clasa a XI-a Tehnician în activități economice, și Pănăzan Flavius, din clasa a XI-a Tehnician în turism, pentru calificarea pentru etapa națională (prof. coordonatori Aldea Ana, Custelcean Corina, Morar Minodora, Păpară Monica, Pop Ovidiu Eugen și Solomon Mircea).“, a transmis CSNG Mediaș.
    Trimite prin e-mail