vineri, 17 martie 2023

Publicat la 3/17/2023 11:50:00 a.m. de

ACS Mediaș întâlnește Păltiniș Rășinari, mâine, pe Stadionul Sparta

ACS Mediaș se reîntâlnește cu inimoșii săi suporteri mâine, 18 martie, de la ora 11, pe Stadionul Sparta, la meciul cu ACS Păltiniș. Va fi primul meci oficial disputat pe teren propriu de către gruparea pregătită de Solomon, Dudiță și Roșca, după o pauză de 4 luni. Ultimul joc acasă a avut loc pe 19 noiembrie, 2-0 (1-0) cu FC Avrig.

Liderul seriei are parte de un meci complicat mâine, în compania unei echipe imprevizibile, capabile de surprize. Păltiniș Rășinari a păstrat șanse la primul loc până aproape de finalul sezonului trecut, iar în acesta se menține în preajma podiumului. În acest moment ocupă locul 4, cu 7 victorii, 3 remize și 4 înfrângeri. A început anul cu o calificare în sferturile Cupei României - zona Sibiu, 4-2 (1-2), la AS Stăruința Laslea, dar a pierdut în etapa trecută, în campionat, 1-2 (1-1) pe teren propriu cu Unirea Miercurea-Sibiului.


 

În tur, ACS Mediaș le-a administrat rășinărenilor o corecție serioasă, 6-1 (3-0) cu suporterii noștri pătimași în tribune, la prima deplasare din acest sezon. Giuliano Țili și Cristian Pajco au marcat fiecare câte trei goluri.

Principala contracandidată la promovare, FC Inter Sibiu revine și ea acasă, tot după 4 luni. Mâine, de la ora 13, întâlnește AFC Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu. Gruparea sibiană e mare favorită, mai ales că în tur, pe Stadionul Voința, a depășit categoric AFC Quantum/Cuantic Arsenal cu 6-1 (4-1). Pentru Inter au marcat atunci Cătălin Tineiu (18'), Adrian Greavu (27'), Andrei Stoia (32’), Andrei Câmpean (34'),  Ionuț Bărculeț (65') și Cristian Standima (82’)

La gazde lipsește Sebastian  Bujac, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Programul etapei a 15-a

Ora 11, FC Avrig - FC Dumbraveni

Ora 11, ACS Bradu - Leii Sura Mica

Ora 11, ACS Mediaș - ACS Păltiniș Rășinari

Ora 11, Unirea Miercurea-Sibiului - Sparta Medias

Ora 11, CS Orășenesc Copșa Mică - AFC Tălmaciu

Ora 13, FC Inter Stars 2020 - AFC Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu

Ora 14, Voința Sibiu - AFC Agnita

Clasament la zi



    Trimite prin e-mail