duminică, 5 martie 2023

Publicat la 3/05/2023 08:12:00 p.m. de

Eliminați din Cupa României. AFC Tălmaciu – ACS Mediaș 1-0

ACS Mediaș a pierdut în primul meci oficial al anului, echipa medieșeană fiind eliminată din Cupa României în urma înfrângerii cu 1-0 suferită la AFC Tălmaciu. Meciul s-a jucat azi pe terenul Romanofir, gruparea noastră deplasând la joc jucători aflați la vârsta junioratului.
La meci au asistat și fani medieșeni, care s-au organizat și deplasat la Tălmaciu în numar mare. Înfrângerea nu ne-a picat prea bine, conducerea clubului ACS Mediaș încercând în această seară să explice decizia de a trimite la joc fotbaliști tineri.

 
„Am ales împreună cu stafful tehnic să ne prezentăm la meciul de Cupa cu echipa de juniori, întrucat am considerat că principalul nostru obiectiv este promovarea în Liga 3.
Din păcate rezultatul nu a fost cel pe care îl așteptam. Important este ca acești copii au avut ocazia să își măsoare forțele într-un meci oficial cu o echipă de liga 4.
Vreau să mulțumesc pe aceasta cale suporterilor medieșeni care au fost prezenți în număr atât de mare la Tălmaciu.
Apreciez eforturile galeriei care de fiecare data sunt alaturi de noi si creaza o atmosfera foarte frumoasa. Va asteptam in numar cat mai mare la Agnita unde sambata vom disputa prima etapa din retur!“, a declarat președintele Ionuț Buzean după meciul de astăzi din Cupa României.
 
Lideră în Liga a 4-a, ACS Mediaș va juca în deplasare în prima etapă de la reluarea campionatului, pe 11 martie, la FC Agnita.
    Trimite prin e-mail